Ποιος λέει πιο πολλά ψέματα σε μια σχέση;

Bookmark and Share

Οι αλληλοκατηγορίες πέφτουν βροχή. Τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες ψευδολογούν και παραπλανούν. Μερικές φορές, μάλιστα, το κάνουν ακριβώς για τα ίδια πράγματα. Τελικά, ποιο είναι το νόημα;
.Κάθε γυναίκα που έχει φλερτάρει στο διαδίκτυο για λίγο, μπορεί να σου πει μια ιστορία για έναν άντρα, ο οποίος ισχυριζόταν ότι είναι 1,80 και κατέληξε την ημέρα του ραντεβού να είναι μετά βίας 1,63, γιατί -πιθανόν- από το άγχος της πρώτης συνάντησης είχε συρρικνωθεί. Από την άλλη πλευρά, ο άντρας που θα έχει «ψαρέψει» γυναίκα από το internet, στο πρώτο ραντεβού θα ανακαλύψει ότι είναι τουλάχιστον 10 χρόνια μεγαλύτερη.

Τα συμπεράσματα των μελετών πάνω στο ψέμα καταλήγουν στο ότι και οι άντρες και οι γυναίκες λένε ψέματα με την ίδια συχνότητα, αλλά σε γενικές γραμμές, διαφέρουν στο τι, πώς και γιατί το λένε.

«Μία πελάτισσά μου είναι 47 ετών, μοιάζει με 40 και στο προφίλ της ισχυρίζεται ότι είναι 35», αναφέρει ο δρ. Jonathan Alpert, διάσημος ψυχοθεραπευτής που έχει ψάξει το θέμα. Ο Δρ. Alpert υποστηρίζει ότι το 1/3 των πελατών του χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να βρουν σύντροφο. «Οι άντρες τείνουν να λένε ψέματα σχετικά με το ύψος και το οικονομικό τους μέγεθος. Τα παλιά χρόνια, συνήθιζαν να υποστηρίζουν ότι είναι τραπεζικοί επενδυτές, τη στιγμή που δεν ήταν. Δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει πλέον».

Το μόνο κοινό στοιχείο αντρών και γυναικών είναι ότι και οι δύο θα προσπαθήσουν να κρύψουν κάποια κιλά, που εδώ που τα λέμε, είναι το λιγότερο επώδυνο.
.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net