Μούσα του Κωστέτσου

Bookmark and Share
Η Μαρία Μπεκατώρου αφήνει κατά μέρος για λίγο τα τηλεοπτικά πλατό και ανεβαίνει στην πασαρέλα! Η δημοφιλία της παρουσιάστριας φαίνεται ότι ενέπνευσε τον σχεδιαστή Βασίλειο Κωστέτσο, ο οποίος ήθελε διακαώς να την εντάξει στο ντεφιλέ του. Άλλωστε, η Μαρία είναι ιδιαίτερα.τσαχπίνα και ακόμη κι αν χάσει τα βήματα της στην πασαρέλα διαθέτει το κατάλληλο όπλο για να επανορθώσει: το χιούμορ της!

Με το χαμόγελο και το σκέρτσο της είναι ικανή να διορθώσει κάθε ατέλεια που τυχόν παρουσιαστεί. Από την άλλη, ο Βασίλειος Κωστέτσος θέλει να αποδείξει ότι η μόδα δεν απευθύνεται μόνο σε καλλίγραμμες ψηλές κοπέλες. Ένα ρούχο με γούστο μπορεί να αναδειχθεί και από μια γυναίκα που δεν έχει ενδεχομένως τις αναλογίες μοντέλου. Ο φωτογραφικός φακός της «Espresso» βρέθηκε στο ατελιέ του σχεδιαστή την ώρα που η παρουσιάστρια έκανε πρόβα και μάλιστα έδειχνε ενθουσιασμένη και χωρίς κανένα άγχος.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος μας ανέφερε τον λόγο που επέλεξε τη Μαρία και όχι κάποια άλλη γι’ αυτή την επίδειξη: «Την επέλεξα γιατί αυτή τη στιγμή είναι μια γυναίκα που εκπροσωπεί τη μέση Ελληνίδα: αυθόρμητη, τσαχπίνα, έξυπνη και ταλαντούχα σε οτιδήποτε κι αν κάνει, είτε είναι τηλεόραση, είτε ραδιόφωνο, είτε τραγούδι και χορός. Η Μαρία είναι ακομπλεξάριστη, διαθέτει πηγαίο χιούμορ και έχει απίστευτη αμεσότητα και επικοινωνία με τον κόσμο. Στις πρόβες ήταν πάρα πολύ ευχάριστη και καθόλου αγχωμένη, με ωραιότερο σημείο τη στιγμή που της μάθαινα πώς θα περπατήσει. Γελάσαμε πολύ και ιδιαίτερα όταν φόρεσε 18 πόντους τακούνι και προσπάθησε να περπατήσει με σηκωμένα τα γόνατα. Η Μαρία στην επίδειξη θα φορέσει δύο φορέματα: το πρώτο είναι από τη συλλογή “Γκρέτα Γκάρμπο” σε κόκκινο της φωτιάς και το δεύτερο θα είναι από τη συλλογή που παρουσίασα στη Νέα Υόρκη “Vases and the Amazons”, σε κατάλευκο χρώμα με γκλίτερ από Swarovski για να υποδυθεί μια μοντέρνα Σταχτοπούτα».

Η επίδειξη θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 31 Μαρτίου στις 20.00, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, εν όψει του Athens Fashion Week.


















Πηγή: Espresso

.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net