Οι "λησταρχίνες" έπεσαν πάνω σε γυμνή και το έβαλαν στα πόδια

Bookmark and Share

Τρείς γυναίκες, οι οποίες έμπαιναν σε διαμερίσματα την ώρα που απουσίαζαν οι ένοικοι, έπεσαν στην...περίπτωση. Σε διαμέρισμα- στόχο, βρήκαν μια καλλονή να κοιμάται ολόγυμνη και στη θέα της τρόμαξαν και το έβαλαν στα πόδια!!!
Οι τρείς γυναίκες που. είναι ηλικίας, 32, 39 και 45 ετών, συνελήφθησαν στη Πεύκη μετά από απόπειρα διάρρηξης σ' άλλο διαμέρισμα. Οιtσιγγάνες μπορεί να γlίτωσαν από τη... γυμνή, αλλά ήταν γενικώς άτυχες καθώς στο διαμέρισμα βρήκαν και χτύπησαν μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία και έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η Άμεση Δράση και να σπεύσουν στο σημείο οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και να τις συλλάβουν.

Οι τσιγγάνες από τετραμήνου τουλάχιστον, είχαν συστήσει ομάδα η οποία αφού εντόπιζε διαμερίσματα στις περιοχές της Κηφισιάς, Πεύκης και Αμαρουσίου, εισέρχονταν σε αυτά και αφαιρούσαν χρήματα και κοσμήματα.

Οι τρεις "λησταρχίνες" έμπαιναν σε ξεκλείδωτα διαμερίσματα χρησιμοποιώντας κλεμμένες αστυνομικές ταυτότητες με τις οποίες παραβίαζαν την "γλώσσα" της πόρτας. Προηγουμένως όμως εξασφάλιζαν πως δεν είναι κανείς μέσα στο διαμέρισμα.










Πηγή: crimesonair



.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net