Αν θες να τη "ρίξεις" πρέπει να την ποτίσεις

Bookmark and Share

Το 50% των γυναικών προτιμούν το σεξ υπό την επήρεια αλκοόλ γιατί τις βοηθάει να απαλλαγούν από τις αναστολές τους και να είναι πιο τολμηρές και σέξι.
.Εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο καταναλώνουν αλκοόλ πριν από το σεξ και αυτό γιατί δεν έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους κι αισθάνονται άσχημα με το σώμα τους. Αυτό υποστηρίζει μια νέα μελέτη, που έγινε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Στην έρευνα, που έγινε σε δείγμα 3.000 γυναικών ηλικίας από 18 έως 50 ετών, σχεδόν οι μισές από τις ερωτηθείσες παραδέχτηκαν ότι προτιμούν το σεξ υπό την επήρεια αλκοόλ, επειδή ακριβώς τις βοηθάει να απαλλαγούν από τις αναστολές τους και να είναι πιο τολμηρές και σέξι.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι κατά μέσο όρο κοιμόντουσαν με οκτώ άνδρες το χρόνο, αλλά ήταν μεθυσμένες με τουλάχιστον τους πέντε από αυτούς, ενώ σε δύο περιπτώσεις δεν μπορούσαν την επόμενη ημέρα να θυμηθούν ούτε το όνομα του άνδρα, με τον οποίο κοιμήθηκαν.

Τέσσερις στις δέκα γυναίκες δήλωσαν ότι ήταν ζαλισμένες όταν κοιμήθηκαν με έναν σύντροφο για πρώτη φορά.

Η μελέτη αποκάλυψε ότι στο 75 % των γυναικών αρέσει πολύ να πίνουν πριν πάνε στο κρεβάτι με τον σύζυγο ή το φίλο τους, ενώ το 6 % δεν έχει κάνει ποτέ σεξ σε νηφάλια κατάσταση (!).

Περισσότερες από τις μισές γυναίκες υποστήριξαν ότι το να πιουν μερικά ποτάκια με έναν μελλοντικό εραστή ήταν ‘’μέρος της διαδικασίας του ραντεβού’’ και έτσι το αποτέλεσμα ήταν να είναι λίγο μεθυσμένες όταν βρέθηκαν μαζί του στο κρεβάτι.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν επίσης ότι το 14 % των γυναικών σε μια σχέση δεν μπορούν να κάνουν σεξ με τον σύντροφό τους, χωρίς να πιουν πριν ένα-δύο ποτήρια κρασί.

Η Kathryn Lakeland, η οποία διεξήγαγε τη μελέτη, δήλωσε ότι τα ευρήματα απέδειξαν ότι οι γυναίκες βασανίζονται από έλλειψη αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης στην εικόνα τους αλλά και στις ερωτικές τους επιδόσεις.

«Το γεγονός ότι το αλκοόλ φτάνει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ερωτική ζωή των γυναικών αν μη τι άλλο δείχνει ότι αναζητούν απεγνωσμένα έναν τρόπο να ενισχύσουν την αυτοεκτίμησή τους και να απαλλαγούν από τις ανασφάλειές τους, ειδικά όταν πρόκειται για την κρεβατοκάμαρά τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αλλά το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση είναι ότι με αυτόν τον τρόπο πολλές γυναίκες μπαίνουν, χωρίς πολλές φορές να το καταλαβαίνουν, στον κίνδυνο να χάσουν τον αυτοέλεγχο. Και μία από τις πιθανές επιπτώσεις είναι να καταλήξουν να κάνουν μεθυσμένες το ένα one-night stand μετά το άλλο, κάτι που σίγουρα αν το κοιτάξουν εκ των υστέρων δε θα τις κάνει και πολύ περήφανες», πρόσθεσε.














men24.gr

.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net