Συνελήφθη γνωστός επιχειρηματίας υπεράνω υποψίας

Bookmark and Share

Χειροπέδες σε γνωστό επιχειρηματία υπεράνω υποψίας. Η είδηση της σύλληψης στην Κέρκυρα του 44χρονου businessman έχει προκαλέσει σοκ, αφού κανείς δεν πίστευε ότι πίσω από το καλό όνομα που είχε «χτίσει» στην αγορά κρύβονταν δουλειές με ναρκωτικά και .συγκεκριμένα από την Αλβανία.
Και όχι μόνο αυτό, αλλά κατά τη στιγμή της σύλληψής του από τους άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών βρέθηκαν πάνω του σφαίρες από Τοκάρεφ, ενώ στη συνέχεια στο σπίτι του βρέθηκε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης, καθώς και τριάντα τέσσερις (!) τραπεζικοί λογαριασμοί. Αυτούς «ξεσκονίζουν» τώρα οι αστυνομικοί ελπίζοντας ότι θα βρουν και άλλα λαβράκια.

Ο 44χρονος το τελευταίο διάστημα είχε μπει στο στόχαστρο των αστυνομικών, ύστερα από πληροφορίες που τον ήθελαν να κατέχει και να διακινεί μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης, τις οποίες προμηθευόταν από την Αλβανία. Οι άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών τον είχαν θέσει υπό στενή παρακολούθηση και την περασμένη εβδομάδα αποφάσισαν να δράσουν. Ο 44χρονος επιχειρηματίας πήγε με το αυτοκίνητό του στο λιμάνι του νησιού και περίμενε την άφιξη του πλοίου που εκτελεί καθημερινά δρομολόγια Κέρκυρα - Αγιοι Σαράντα Αλβανίας.

Οταν το πλοίο έδεσε, αποβιβάστηκε από αυτό ένας 28χρονος Αλβανός, επίσης επιχειρηματίας, ο οποίος πήγε γραμμή στο σταθμευμένο όχημα του 44χρονου, κάθισε στη θέση του συνοδηγού και παρέδωσε στον Κερκυραίο ένα σάκο, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε αργότερα, περιείχε 139 φυσίγγια διαμετρήματος 7,62x25 για περίστροφο Τοκάρεφ. Τη στιγμή εκείνη επενέβησαν οι αστυνομικοί και συνέλαβαν τους δύο άντρες, τους οποίους οδήγησαν στην Ασφάλεια Κέρκυρας.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι και στο κατάστημα που διατηρεί ο 44χρονος επιχειρηματίας, κατά την οποία οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν δύο νάιλον συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 340 γραμμαρίων, έναν κάλυκα διαμετρήματος 7,62x25, έξι δισκία Xanax, μια ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κοκαΐνης, αλλά και τριάντα τέσσερα βιβλιάρια καταθέσεων! Επίσης στην κατοχή των δύο συλληφθέντων βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 2.843 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν ως μέσα διευκόλυνσης για την αγορά και πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Εις βάρος των δύο αντρών σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων. Κρατούνται στην Ασφάλεια μέχρι και σήμερα, οπότε θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κέρκυρας και στη συνέχεια θα περάσουν το κατώφλι του ανακριτή.

Μιλώντας στην «Espresso», ο αστυνομικός διευθυντής Κέρκυρας Θεοχάρης Γιώτης δήλωσε: «Διενεργείται προανάκριση για το περιστατικό. Εντύπωση προκαλούν τα τριάντα τέσσερα βιβλιάρια καταθέσεων που βρέθηκαν στο σπίτι του 44χρονου επιχειρηματία, τα οποία και θα ερευνήσουμε».

Οπως έγινε γνωστό, ο Κερκυραίος, πατέρας τριών παιδιών, είναι γνωστός επιχειρηματίας στο νησί. Τα τελευταία χρόνια, λόγω της δουλειάς του, συνεργαζόταν με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.



















Espressonews.gr
.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net