Εκδικήθηκαν τη διευθύντρια με "ροζ" φωτογραφίες!

Bookmark and Share

Τι το ήθελε να δανείσει μια διευθύντρια σχολείου το κινητό της σε ένα μαθητή της; Η γυναίκα είχε μέσα στη συσκευή της πικάντικες στιγμές με τον αρραβωνιαστικό της και ο μαθητής την έκανε... βούκινο!
Φαίνεται όμως.πως ο μαθητής πρέπει να μην τη συμπαθούσε καθόλου αφού βρήκε τις φωτογραφίες, τις διέρρευσε στο διαδίκτυο και τις...
τοιχοκόλλησε σε πολλά σημεία της Αγγλίας!
Σύμφωνα με τους μαθητές και τους γονείς, η Σου Μπρέρλεϊ είχε κάνει το βίο... αβίωτο των εφήβων οι οποίοι αντιδρούσαν μην υπακούοντας κανέναν.
Οι γονείς μάλιστα των μαθητών είχαν μαζέψει υπογραφές για να τη διώξουν καθώς η κατάσταση είχε ξεφύγει τελείως με τους καθηγητές να βάζουν σε λειτουργία το συναγερμό πυρκαγιάς ώστε να ηρεμήσουν οι νεαροί σπουδαστές.
Όπως υποστηρίζουν οι μαθητές τσακωνόντουσαν συνεχώς, τρεις καθηγητές είχαν πάρει αναρρωτικοί και 9 υπάλληλοι παραιτήθηκαν μέσα σε λίγους μήνες.
"Είναι φρικτή η κατάσταση αλλά οι γυμνές φωτογραφίες της διευθύντριας ήταν το αποκορύφωμα," είπε ο σχολικός σύμβουλος Ντέιβιντ Χούπερ.http://relaxgr.blogspot.com/2011/03/blog-post_4831.html

.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net