Οι φυλές του έρωτα

Bookmark and Share

Μια πρώην οικονομική αναλύτρια της Wall Street έχει προκαλέσει σάλο με το βιβλίο της "I Got The Fever: Love, What's Race Gotta Do With It?", το περιεχόμενο του οποίου αφορά το φλερτ με .άνδρες άλλων φυλών.
Η Τζ. Σι Ντέιβις εξετάζει τους μύθους που πλανώνται στις σχέσεις εραστών από διαφορετική φυλή πχ ενός έγχρωμου και μιας λευκής.

Η ίδια ισχυρίζεται πως μέσω αυτού του βιβλίου θέλει να αποκαλύψει πικάντικα μυστικά της κρεβατοκάμαρας χρησιμοποιώντας μη πολιτικά ορθές απαντήσεις.

Μάλιστα για να το ολοκληρώσει πήρε εκατοντάδες συνεντεύξεις ενώ επιστράτευσε και τις δικές της εμπειρίες.
Επί της ουσίας η Τζ. Σι Ντέιβις επιχειρεί να απαντήσει σε μερικά καυτά ερωτήματα όπως εαν οι Ασιάτες όντως αρέσκονται να έχουν πειθήνιες γυναίκες και εάν όλοι οι Ινδοί είναι άσσοι του Κάμα Σούτρα. Ομοίως εαν οι Λατίνοι εραστές είναι όντως τόσο καυτοί όσο λέγεται, και εάν οι έγχρωμοι είναι τόσο προικισμένοι.

Η ετυμηγορία της; Μεταξύ άλλων, οι Λατίνοι εραστές άνδρες είναι φαλλοκράτες και κτητικοί, οι Ασιάτες δεν λένε και πολλά στο κρεβάτι ενώ στους έγχρωμους άνδρες δεν τους αρέσει να μιλάνε για τον Al Sharpton.

Όπως λέει η ίδια κάποτε είχε ένας Ιρανό Εβραίο εραστή ο οποίος την ώρα του σεξ είχε πράγματι μια "τρομοκρατική έκφραση".

Το βιβλίο χωρίζεται σε πέντε κεφάλαια τα οποία πραγματεύονται ένα διαφορετικό ερωτικό "πυρετό" κάθε φορά: Salsa Fever, Yellow Fever, Jungle Fever, Curry Fever και Shiksa Fever.

Όπως τονίζει έχει γυρίσει όλη τη Νέα Υόρκη για να συλλέξει εκατοντάδες προσωπικές ιστορίες από το Μανχάταν μέχρι το Μπρούκλιν, το Μπρονξ, το Κουίνς κτλ.

















news247.gr


.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net