Τα 4 μυστικά για μια τέλεια σχέση!

Bookmark and Share

Τρόποι για να αποκτήσεις την τέλεια σχέση...
1) Να γνωρίζεις τι θέλεις.
Τι εννοώ με αυτό? Η καλύτερη στιγμή για να αποφασίσεις με τι είδος ανθρώπου θέλεις να μοιράζεσαι. την ζωή σου, είναι πριν να βρεθείς μέσα σε κάποια σχέση. Μην το προσπερνάς αυτό που σου λέω. Το 99% των ανθρώπων υποκύπτουν σε αυτό το λάθος. Οι περισσότεροι άνθρωποι ξεκινούν μια σχέση με κάποιον και στην πορεία προσπαθούν συνεχώς να τον αλλάξουν. Μην το κάνεις. Το μόνο που θα καταφέρεις στο τέλος, είναι ότι το άλλο σου μισό θα σε απορρίψει.

2) Να σε χαρακτηρίζει πάντα η ευγένεια

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουμε μια τάση να θέλουμε να περνάει πάντα το δικό μας. Βλέπουμε τα πράγματα με τον δικό μας τρόπο και προσπαθούμε να πείσουμε τον/την σύντροφο μας να τα δει και αυτός έτσι. Δεν λέω ότι αυτό είναι πάντα λάθος. Όμως αν φέρεσαι συνέχεια έτσι, αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια απόσταση μεταξύ εσένα και του άλλου σου μισού. Αντί λοιπό να προσπαθείς συνέχεια να δείχνεις ποιο είναι το σωστό(σύμφωνα με την δική σου οπτική γωνία), Να προτιμάς να είσαι ευγενικός με την άποψη του άλλου.

3) Προσπάθησε να είσαι ο καλύτερος σύντροφος που μπορείς να είσαι.

Θα σκεφτείς τώρα: Τι μου λέει αυτός. Αυτό εξυπακούεται.
Ναι?? Γιατί έχω την αίσθηση ότι όλοι σχεδόν το χάνουν στον δρόμο? Γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι με την φθορά του χρόνου οι περισσότεροι ξεχνούν να είναι καλοί σύντροφοι για το έτερον τους ήμισυ? Πάντα θέλουμε το καλύτερο σε μια σχέση. Ψάχνουμε τον ιδανικό σύντροφο. Όμως πόσο χρόνο καταναλώνουμε για να σκεφτούμε την δική μας συμπεριφορά?

4) Μην παίρνεις τα πράγματα προσωπικά

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουμε μια εμμονή. Παίρνουμε πάντα τα πράγματα προσωπικά. Νομίζουμε ότι όλα γυρίζουν γύρω από εμάς. Ε λοιπόν όχι. Δεν γυρίζουν όλα γύρω από εμάς. Αν κάθε φορά που ο σύντροφός μας φέρεται όχι και τόσο καλά, παίρνουμε τα πράγματα προσωπικά, εμπλέκουμε μόνοι μας τον ίδιο μας τον εαυτό στην όλη κατάσταση. Ίσως είναι δύσκολο να καταλάβεις ακριβώς αυτό που σου λέω.






















http://anoixtomualos.blogspot.com/2011/03/4_19.html#ixzz1HLOU34lb


.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net