Σεξ: 10 πράγματα που δεν θες να την ακούσεις να λέει

Bookmark and Share

Έχεις ακούσει σίγουρα πολύ γλυκά λόγια να βγαίνουν από το στόμα της, αλλά υπάρχουν 10 φράσεις που αν τις ακούσεις, σίγουρα θα σου κοπούν τα πόδια.
Το ξέρω ότι από μια γυναίκα περιμένεις ν’ ακούσεις τα πάντα. Από τα καλύτερα, μέχρι τα χειρότερα. Κάποιες φράσεις όμως σε. κάνουν να ιδρώνεις, να νιώθεις άσχημα, να έχεις αμφιβολίες. Ετοιμάσου λοιπόν να τις αντιμετωπίσεις.

“Τελείωσες;”

Όσο κοντά κι αν βρισκόσουν είναι η ερώτηση που μπορεί να σε πάει 100 βήματα πίσω. Μάλλον οι ολυμπιακών προδιαγραφών επιδόσεις σου δεν εντυπωσίασαν την σύντροφό σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην κάνεις απολύτως τίποτα. Αν όμως δεν κρατιέσαι βρες κάτι έξυπνο να πεις.

“Θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε μαθήματα χορού”

Προφανώς ντρέπεται για τον τρόπο που χορεύεις όταν είστε έξω ή απλά θέλει να έχετε ένα κοινό χόμπι. Εδώ που τα λέμε βέβαια δεν είναι και τίποτα τραγικό. Απλά ετοιμάσου ότι την επόμενη φορά που θα βρεθείτε έξω θα σε τραβήξει στην πίστα και θα κάνει ότι μπορεί για να τραβήξετε τα βλέμματα. Το αντέχεις;

“Παρατήρησες τίποτα διαφορετικό;”

Κι αρχίζει το θέατρο του παραλόγου. Αρχικά σκέφτεσαι ότι θα έφτιαξε τα μυαλά της. Δεν είναι αυτό και αρχίζει να εκνευρίζεται. Πας στα ρούχα της αλλά ούτε αυτό είναι και ο εκνευρισμός εντείνεται. Και μετά από πολλές προσπάθειες καταλήγεις να είσαι ο πιο αναίσθητός άνθρωπος και φυσικά στο λέει κατάμουτρα κι αρχίζει ο καυγάς.

“Μην ανησυχείς, ο πρώην μου είναι”

Μα αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που ανησυχείς. Και από τι στιγμή που είναι πρώην, που σημαίνει ότι ανήκει στο παρελθόν, τι δουλειά έχει στο τώρα; Εδώ μαζί σας. Είναι σαν να σου λέει ότι θα πάει να κολυμπήσει σε μια σπηλιά γεμάτη καρχαρίες αλλά μην ανησυχείς γιατί δεν επιτίθενται σε ανθρώπους. Πλάκα μας κάνει;

“Όλα οκ. Δεν είναι μεταδοτικό”

Αν πρόκειται για ένα απλό κρύωμα, ναι, τότε είναι οκ. Αλλά αν σου μιλά για κάτι που δεν έχεις ξανακούσει ποτέ σου, τότε ψάξε το, διάβασε ότι βρεις, ρώτα και κάνα γιατρό. Ποτέ δεν ξέρεις.

“Πρέπει να μιλήσουμε”

Τώρα γιατί θα μιλήσετε δεν το ξέρω, αλλά σίγουρα δεν είναι για καλό. Παράπονα και γκρίνιες μυρίζομαι. Μπορεί να μιλήσει για το γεγονός ότι πάλι άφησες το γάλα έξω από το ψυγείο μέχρι και να χωρίσετε. Αυτό είναι το άσχημο μ’ αυτή τη φράση, ότι ποτέ δεν ξέρεις.

“Ξέρεις τι μέρα είναι σήμερα;”

Όχι δεν έχασε το ημερολόγιο της, εσύ μάλλον κάτι ξέχασες. Σκέψου γρήγορα γιατί δεν έχεις και πολύ χρόνο αν θες να τα μπαλώσεις. Γενέθλια; Επέτειος; Πρόσεχε γιατί για κάθε λάθος απάντηση που θα δίνεις τόσο χειρότερα θα γίνονται τα πράγματα. Αν είσαι τυχερός και το βρεις με την μια, τότε μπάλωσε τα ότι και καλά δεν το είχες ξεχάσει απλά ήθελες να της κάνεις έκπληξη.

“Ξέρεις σκεφτόμουν…”

Η σκέψη είναι αναγκαία σε ότι κι αν κάνει στη ζωή της, αλλά αυτή η σκέψη που αποφασίζει να σου ανακοινώσει θα έπρεπε να σε τρομάζει. Κάτσε άνετα, βάλε κι ένα ποτό και ετοιμάσου ν’ ακούσεις τα πάντα. Από το να μείνετε μαζί, μέχρι και ν’ αλλάξετε θρησκεία.

“Έχω καθυστέρηση”

Οι περισσότεροι άντρες που ακούνε αυτή τη φράση την μεταφράζουν σαν «η ζωή σου μόλις τελείωσε». Φυσικά και δεν είναι έτσι άμα το περίμενες. Όταν δεν το περιμένεις είναι το άσχημο. Πάρε το χρόνο σου για να συνέλθεις, σκέψου καλά και συζήτησε μαζί της για μια κοινή απόφαση.

“Αχ! Τι γλυκό που είναι”

Άμα μιλούσε για το αρκουδάκι που της χάρισες όλα καλά. Αλλά όταν χρησιμοποιεί τη λέξη «γλυκό» για τα προσόντα, δεν είναι και το καλύτερο. Βέβαια Μέτα από αυτό έχεις κάθε δικαίωμα ν’ ανταποδώσεις την προσβολή. Όταν λοιπόν σε ρωτήσει «Είναι το στήθος μου μικρό;» νιώσε ελεύθερος και απάντα «Συγνώμη, το ποιο;»



.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net