Εμφάνιση-έκπληξη από τη Μπιγιονσέ στην πασαρέλα (video)

Bookmark and Share

Η Μπιγιονσέ ήταν η σταρ-έκπληξη που επιφύλαξε ο Τομ Φορντ στους εκλεκτούς προσκεκλημένους που παρακολούθησαν την, κεκλεισμένων των θυρών, επίδειξη με τις δημιουργίες του για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2011.
Φορώντας μια λαμπερή τουαλέτα η έτσι και αλλιώς χυμώδης και απαστράπτουσα Μπιγιονσέ ανέβηκε στην πασαρέλα και έκλεψε την παράσταση.
Η μοναδική αυτή εμφάνιση της Μπιγιονσέ σημάδεψε την.επιστροφή του πρώην σχεδιαστή των οίκων Γκούτσι και Ιβ Σεν Λοράν στις δημιουργίες για γυναίκες και συνοδεύτηκε από την επίσης λαμπερή παρουσία της Τζούλιαν Μουρ, της Ρίτα Γουίλσον, της Λορίν Χάτον και της Ιμάν.

Στην επίδειξη που έγινε στη Νέα Υόρκη, επιτράπηκε η είσοδος μόνο σε έναν φωτογράφο, ενώ παρουσιαστής ήταν ο ίδιος ο Τομ Φορντ.

Τα πλάνα πάντως από την private επίδειξη, που έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο, κυκλοφόρησαν μόλις τώρα και σχεδόν ταυτόχρονα με το νέο διαφημιστικό της Μπιγιονσέ για λογαριασμό μεγάλης εταιρίας καλλυντικών, όπου η 29χρονη σταρ εμφανίζεται να ανεμίζει αισθησιακά τα μαλλιά της, λανσάροντας βαφές.







star.gr
.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net