H Δήμητρα Αλεξανδράκη έπεσε από τις σκάλες

Bookmark and Share

Κάτι περίεργο έχει αυτό το 2011 για τους διάσημους, αφού τους έκανε «ποδαρικό» με αρρώστιες αλλά και ατυχήματα. Ένα από τα «θύματα» της νέας χρονιάς ήταν και η Δήμητρα Αλεξανδράκη, που ανήμερα της Πρωτοχρονιάς είχε ατύχημα.μέσα στο σπίτι της με αποτέλεσμα ο νέος χρόνος αντί να τη βρει σε κάποιο μαγαζί να διασκεδάζει, να την βρει στο… νοσοκομείο.

«Χτύπησα λιγάκι… λίγο παραπάνω. Αλλά σημασία έχει ότι είμαι εντάξει τώρα» είπε το μοντέλο, που πάνω στην προσπάθεια της να κάνει μια μικρομετακόμισησπίτι της, γλίστρησε και έπεσε από τις σκάλες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί αρκετά.

Στο σπίτι για καλή της τύχη εκείνη την ώρα, βρισκόταν και μια φίλη της που την βοηθούσε στη μετακόμιση και ήταν αυτή που την πήγε και στο νοσοκομείο: «Προληπτικά, θα πρέπει να κάτσω καμιά δεκαριά μέρες στο κρεβάτι». Ωστόσο, αυτό που στεναχωρεί περισσότερο την Δήμητρα είναι ότι «είχα φωτογράφηση και γύρισμα, και φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσω να πάω. Αυτό είναι το μόνο που με στενοχωρεί πραγματικά. Ότι αναβάλλω τη δουλειά μου».

Ας ελπίσουμε ότι «τέλος καλό όλα καλά» για την Δήμητρα, και ότι ο καινούργιος χρόνος δεν θα της επιφυλάσσει άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις…

.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net