Θύμα απάτης στο Facebook γνωστή γυμνάστρια

Bookmark and Share

Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που της συνέβη η πρώην γυμνάστρια της Ράνιας Θρασκιά. Η Γιώτα Φιρφιρή, έπεσε θύμα απάτης όταν κάποιος επιτήδειος όπως εκείνη ισχυρίζεται, μπήκε στη σελίδα της στο Facebook και ανέβασε υλικό πορνογραφικού περιεχομένου. «Είχε βάλει πορνογραφικό υλικό από τέτοιους σταρ του εξωτερικού και ήταν τόσο προσεγμένος ώστε.η κοπέλα που απεικονιζόταν μου έμοιαζε. Ήταν δυο πολύ άσεμνες στάσεις» λέει σοκαρισμένη η νεαρή γυμνάστρια. Το άσεμνο υλικό που βρήκε σην προσωπική της σελίδα «προσέβαλε τόσο εμένα όσο και την επιχείρηση μου.

Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που που με εκτιμούν και με αγαπάνε και με ενημέρωσαν αμέσως». Με το που συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, κάλεσε αμέσως τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ώστε να εξαφανιστούν οι άσεμνες φωτογραφίες από το προφίλ της. Δυστυχώς όμως, τις είχαν ήδη δει οι 2.000 φίλοι που έχει στο Facebook: «Έχω ήδη καταθέσει μήνυση αλλά δυστυχώς επειδή είναι ένας οργανισμός αμερικάνικος, μου είπαν ότι οι διαδικασίες θα είναι πολύ αργές». Η γυμνάστρια βρήκε τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από όλο αυτό και όπως λέει «δεν μπορώ να σκεφτώ τους λόγους που κάποιος θα ήθελε να το κάνει αυτό. Έχει πολύ δόλο. Η σελίδα στο Facebook δεν απεικονίζει εμένα προσωπικά αλλά την επιχείρηση μου.

Πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ για ποιους λόγους κάποιος είναι τόσο κακοήθης και ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο».Πηγή: star.gr .
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net