Πορνό ταινίες στο αεροπλανοφόρο Enterprise

Bookmark and Share

Σε πλατό γυρισμάτων απρεπών βίντεο είχαν μετατρέψει το αεροπλανοφόρο του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού «Enterprise» αξιωματικοί, με πρωταγωνιστές άντρες και γυναίκες του πληρώματος! Το ασύλληπτο σκάνδαλο ξέσπασε
.μετά τη δημοσιοποίηση μιας σειράς βίντεο με σεξουαλικό και όχι μόνο περιεχόμενο από την εφημερίδα «Virginia Pilot» το περασμένο Σάββατο.

Εμπνευστής και παραγωγός των βίντεο ήταν ο Β’ αξιωματικός του πλοίου και νυν καπετάνιος του Οουεν Ονορς, για τις πράξεις του οποίου έχει διαταχθεί έρευνα.

Τα βίντεο, τα σενάρια των οποίων επιμελούνταν ο ίδιος ο Ονορς, περιείχαν προσομοίωση σεξουαλικών πράξεων και ύβρεις εναντίον των γκέι και προβάλλονταν τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα μέσα από το κλειστό κύκλωμα του πολεμικού σκάφους «Enterprise», με σκοπό την ψυχαγωγία του πληρώματος.

Οπως προκύπτει από τις μαρτυρίες των ίδιων των ναυτικών όμως, οι περισσότεροι εξ αυτών όχι μόνο δεν διασκέδαζαν, αλλά προσβάλλονταν κιόλας από την όλη διαδικασία, γεγονός που είχε φτάσει ακόμα και στα αφτιά του Ονορς.

Σε ένα από τα δεκάδες βίντεο που λέγεται ότι έχουν γυριστεί ο τότε αξιωματικός ακούγεται να σχολιάζει μάλλον ειρωνικά την ενόχληση που είχαν εκφράσει οι ναύτες του πληρώματος.

Παρ’ όλα αυτά συνεχίζει κανονικά το σενάριο προβάλλοντας μια σκηνή με δυο γυναίκες μέλη του πληρώματος στο ντους, ακολουθούμενη από μια σκηνή προσομοίωσης αυνανισμού από άντρα ναύτη, με ηχητική υπόκρουση το κομμάτι «Spanx», αλλά και μια σκηνή... κολονοσκόπησης!

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστος ο λόγος για τον οποίο ήρθαν τώρα στο φως τα βίντεο που γυρίστηκαν το 2006 και το 2007, ωστόσο, όπως αποκαλύπτει πρώην ναύτης στην εφημερίδα «Virginia Pilot», πολλά από αυτά παραμένουν ακόμα σε υπολογιστή του «Enterprise». Το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό ξεκαθάρισε πάντως ότι από την έρευνα δεν προκύπτει πως υπήρχε διάθεση προσβολής κάποιου, παρά μόνο ψυχαγωγίας των 6.000 ναυτών.





Espressonews.gr

.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net