Έκλειναν ροζ ραντεβού μέσω ίντερνετ

Bookmark and Share

Τρεις πανέμορφες αλλοδαπές συνελήφθησαν από την αστυνομία γιατί εμφανίζονταν στο διαδίκτυο ως μοντέλα αλλά έκλειναν ερωτικά ραντεβού με πελάτες σε πολυτελή ξενοδοχεία.
Είχαν έρθει στη χώρα μας δήθεν ως μοντέλα με σκοπό να ανέβουν στην πασαρέλα αλλά στο τέλος ανέβαιναν τα σκαλιά πολυτελών ξενοδοχείων της Αθήνας με πελάτες που ψάρευαν από το διαδίκτυο. Δύο από τις νεαρές καλλονές εργάζονταν
.μάλιστα ως καλά συνεταιράκια με αναρτήσεις στην ίδια ροζ ιστοσελίδα.
Η επικοινωνία με τους υποψήφιους πελάτες γίνονταν μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και τα ραντεβού κλείνονταν ακόμη και αυθημερόν με αντίτιμο 500 ευρώ την ώρα. Σε ροζ ιστοσελίδα ανέβαζε προκλητικές φωτογραφίες και μια 19χρονη από την Ουγγαρία. Στη μια πλευρά είχε σε κοινή θέα τα κάλλη της και δίπλα είχε την …τιμή που ανέβαινε κατακόρυφα όσο αυξάνονταν η ώρα παραμονής με τον υποψήφιο πελάτη. Από 200 ευρώ έως και 750 για δύο ώρες ερωτικής συντροφιάς.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας εντόπισαν τις ροζ ιστοσελίδες, εμφανίστηκαν ως υποψήφιοι πελάτες και τελικά συνέλαβαν τα τρία μοντέλα σε πολυτελή ξενοδοχεία της Αθήνας όπου είχαν κλείσει ραντεβού.

Μέσω διαδικτύου εντοπίστηκε όμως κι ένας 20χρονος φοιτητής που διακινούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας. Ο νεαρός είχε μάλιστα το υλικό σε ηλεκτρονικό υπολογιστή μέσα στην φοιτητική εστία όπου διέμενε. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.




star.gr

.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net