Αν είσαι άντρας, έλα έξω να τα πούμε οι δυο μας

Bookmark and Share

«Χοντρό» επεισόδιο μεταξύ Τζεμπούρ-Χιμένεθ…
«Φωτιές» άναψαν μετά την προπόνηση της ΑΕΚ, όταν ο Τζεμπούρ φέρεται να εξαγριώθηκε από τις παρατηρήσεις του Χιμένεθ με .αποτέλεσμα να υπάρξει έντονο επεισόδιο μεταξύ των δυο και τους Δέλλα, Λυμπερόπουλο σε ρόλο πυροσβέστη.
Σύμφωνα με την «Sportday», η χθεσινή προπόνηση έληξε με οικογενειακό δεκάλεπτο δίτερμα, κατά το οποίο ο Χιμένεθ διαπίστωσε χαλαρότητα σε κάποιους παίκτες. Τα όσα υποστηρίζει το δημοσίευμα ότι συνέβησαν στα αποδυτήρια μετά την προπόνηση, μόνο… οικογενειακά δεν είναι.

Ο Χιμένεθ απευθύνθηκε στους παίκτες μετά την προπόνηση λέγοντας: «Παίζουμε όπως προπονούμαστε. Για αυτό οι προπονήσεις πρέπει να έχουν ένταση και να μη χαλαρώνεται ποτέ. Γιατί αυτή η νοοτροπία περνάει μετά και στους αγώνες και εκεί τη χαλάρωση και την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης για κάποια λεπτά μπορεί να τις πληρώσεις. Το ματς με την Κέρκυρα δεν θα είναι εύκολο. Δεν πρέπει να το αντιμετωπίσουμε πιστεύοντας ότι θα κερδίσουμε χωρίς να προσπαθήσουμε. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει κούραση από τις σκληρές προπονήσεις των τελευταίων ημερών, αλλά έπρεπε να ακολουθήσουμε αυτό το πρόγραμμα για να επανέλθουμε σε φυσική κατάσταση. Από σήμερα κιόλας το πρόγραμμα είναι λιγότερο δυνατό κι έτσι θα συνεχίσουμε μέχρι το παιχνίδι της Τετάρτης. Επί μια ώρα δουλεύαμε σε υψηλή ένταση, αλλά στο τέλος στα δέκα λεπτά που παίξαμε δίτερμα, κάποιοι χαλάρωσαν. Σας λέω συνέχεια να είστε πιεστικοί και ειδικά μπροστά ο Μπλάνκο, ο Τζιμπούρ και ο Σκόκο δεν πίεζαν όσο έπρεπε, δεν έτρεχαν».
Αυτά τα λόγια του Ισπανού προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Τζιμπούρ: «Γιατί δεν με πιάνεις στο τέλος να μου τα πεις πρόσωπο με πρόσωπο και μου το λες μπροστά στους συμπαίκτες μου; Γιατί με κατηγορείς μπροστά τους και φαίνομαι εγώ ο κακός; Αν δεν με σέβεσαι εσύ, δεν σε σέβομαι και εγώ».
Στην συνέχεια οι δυο μίλησαν σε έντονο ύφος για αρκετή ώρα με τον Χιμένεθ να… αντεπιτίθεται: «Πολλά λες, λίγα κάνεις. Αύριο να μην έρθεις για προπόνηση. Θα μιλήσεις με τον πρόεδρο».

«Εγώ θα έρθω!», ήταν η οργισμένη απάντηση του Αλγερινού: «Έχω συμβόλαιο. Θα έρθω και διώξε αν δεν με θες».

«Σου λέω να μην έρθεις. Εδώ θα υπάρχει πειθαρχεία. Θα ακούς τι σου λέω», απάντησε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Κάπου εκεί τα αίματα άναψαν και άλλο με αποκορύφωμα την πρόκληση σε… μάχη που έκανε ο Τζιμπούρ στον προπονητή του.

«Αν είσαι άντρας, έλα έξω να τα πούμε οι δυο μας», φέρεται να είπε ο «Τρομοκράτης» στον Ισπανό κάνοντας κίνηση εναντίον του! Κάπου εκεί οι συνεργάτες του Χιμένεθ, μαζί με τους Δέλλα και Λυμπερόπουλο επενέβησαν για να ηρεμήσουν την κατάσταση.
.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net