Θα παραμείνει στο νοσοκομείο η Βανδή

Bookmark and Share

Στο νοσοκομείο βρήκε η νέα χρονιά τη Δέσποινα Βανδή και όπως φαίνεται η παραμονή της εκεί θα συνεχιστεί προκειμένου να αποκατασταθεί η υγεία της.
Η τραγουδίστρια βρίσκεται στο Ιατρικό κέντρο Αθηνών με πνευμονική λοίμωξη. Ηδη από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ένιωθε αδιαθεσία και .έντονο πόνο στην περιοχή του θώρακα, ωστόσο αρχικά το απέδωσε σε κάποιο κρύωμα.
Και ενώ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σαν σωστή επαγγελματίας, η Δέσποινα εμφανίστηκε στο "Vox", ξαφνικά οι πόνοι έγιναν εντονότεροι και έτσι οι δικοί της άνθρωποι έκριναν απαραίτητη την μεταφορά της στο νοσοκομείο, όπου κα διαπιστώθηκε λοίμωξη του αναπνευστικού.

«Η κα Βανδή εισήχθη στο νοσοκομείο μας το πρωί του Σαββάτου με σαφές θωρακικό άλγος, που είχε σαν αποτέλεσμα λοίμωξη του αναπνευστικού. Θεωρούμε βέβαιον ότι εκτός από την υπερβολική κόπωση που έχει υποστεί από την εργασία της, δεν την βοηθάει και το περιβάλλον όπου εργάζεται, καθώς κύριο χαρακτηριστικό αυτού είναι η κακή ατμόσφαιρα και ο καπνός από τα τσιγάρα», δηλώνει ο θεράπων ιατρός της τραγουδίστριας, Σ. Αδαμίδης.

Το Σάββατο, η Πέγκυ Ζήνα που εμφανίζεται κανονικά με τον Δημήτρη Μητροπάνο, αντικατέστησε την Δέσποινα Βανδή στο Vox, προκειμένου να μη δυσαρεστηθούν οι πελάτες που είχαν κλείσει για Πρωτοχρονιά.

Η Βανδή θα παραμείνει στο νοσοκομείο και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή ενώ συνεχώς γίνονται εξετάσεις για να διαπιστωθεί η πορεία της κατάστασής της.

.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net