Πα-τέρας συνελήφθη στη Νίκαια

Bookmark and Share

Νέα υπόθεση "Δουρή" αποκαλύφθηκε χθες στη Νίκαια από την Ασφάλεια της πόλης. Πατέρας ηλικίας 45 ετών βίαζε την 18χρονη κόρη του εν γνώσει της συζύγου του, ενώ εξανάγκαζε τα άλλα δύο του παιδιά, αγόρια ηλικίας 9 και 6 ετών, να συμμετέχουν σε .διάφορες πράξεις που μόνο διαπαιδαγωγικό Στην υπόθεση παρενέβη εισαγγελέας, ενώ και τα τρία παιδιά παρελήφθησαν από το "Χαμόγελο του Παιδιού".
Όπως έγινε γνωστό, ο πατέρας είναι αλκοολικός και διέμενε με την οικογένειά του σε ένα μικρό διαμέρισμα-τρώγλη, στην οδό Μεσολογγίου.

Η δυσωδία που αναδυόταν, ανέφεραν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Νίκαιας, με επικεφαλής τον διοικητή Δημήτρη Γιοβανίδη που πήγαν εκεί, ήταν τόσο αφόρητη, που στην αρχή δυσκολεύτηκαν να μπουν μέσα.
Μάλιστα, ο "πα-τέρας", εκτός από το γεγονός ότι βίαζε την κόρη του, την εξέδιδε σε ηλικιωμένους για λίγα ευρώ. Τα παιδιά ήταν σε άσχημη σωματική, πνευματική και ψυχολογική κατάσταση.

Είχαν πάει για κάποιους μήνες στο σχολείο, αλλά στη συνέχεια το διέκοψαν, με συνέπεια να μην είναι πλέον σε θέση να αρθρώσουν λέξη.
Ο πατέρας δεν εργαζόταν και ζούσε με μία μικρή αναπηρική σύνταξη του ΙΚΑ, λόγω προβλημάτων (αρρυθμίες) της καρδιάς του.

.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net