Βγάζει τις κόρες της... στο κλαρί!

Bookmark and Share

Ολόκληρο χωριό της Αχαΐας έχει αναστατωθεί τους τελευταίους μήνες με αφορμή τη μυστήρια συμπεριφορά μιας Βουλγάρας μάνας και των τριών κοριτσιών της, για τις οποίες υπάρχουν υποψίες πως κάνουν ερωτικά ραντεβού με το...
. αζημίωτο. Και μάλιστα λέγεται ότι η μάνα είναι εκείνη που τα οργανώνει όλα, δίνοντας δυνατότητα επικοινωνίας μαζί της με κάθε ενδιαφερόμενο πελάτη και στέλνοντάς του πότε τη μία και πότε την άλλη κόρη της.

Εκ των οποίων μάλιστα η μία είναι και ανήλικη, μόλις 16 ετών! Οπως γράφει η εφημερίδα "Κόσμος" το θέμα έχει θορυβήσει τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι βλέπουν τις περίεργες κινήσεις της μάνας και των τριών κοριτσιών της. Αυτοκίνητα από την ευρύτερη περιοχή φθάνουν στο χωριό και από ένα συγκεκριμένο δρομάκι παραλαμβάνουν τα κορίτσια τα οποία στήνονται σαν να κάνουν «πιάτσα». Ώρες αργότερα τις επιστρέφουν στο ίδιο σημείο και τις αφήνουν εκεί. Τα ραντεβού αυτά πραγματοποιούνται κατά κύριο λόγο απογευματινές ή βραδινές ώρες, ενώ αρκετά Σάββατα έχει παρατηρηθεί ότι κάποιος πελάτης μπορεί να παραλάβει ένα κορίτσι και να το επιστρέψει την επόμενη μέρα! Σύμφωνα με την περιγραφή που έχουν δώσει κάτοικοι της περιοχής, η μάνα Βουλγάρα είναι γύρω στα 45 και οι κόρες από 16 έως και 21 ετών. Η ίδια ήρθε ως διαζευγμένη στην Ελλάδα πριν από μερικά χρόνια και από πέρυσι έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της στη συγκεκριμένη περιοχή της Αχαΐας. Μάλιστα, και οι τέσσερις διαμένουν σε ένα παλιό σπίτι, κάτω από άθλιες συνθήκες. Ωστόσο, όταν βγαίνουν για τα ραντεβού φροντίζουν να είναι όλες ντυμένες στην... τρίχα!

Ανθεί η υπαίθρια πορνεία
Περιπτώσεις με Βουλγάρες έχουν ξαναπαρατηρηθεί στην περιοχή της Αχαΐας και θυμίζουμε μάλιστα την περίπτωση των συλλήψεων γυναικών από την εν λόγω χώρα, ακόμα και ανήλικων κοριτσιών, πριν από έναν χρόνο στην προβλήτα του Ρίου, όπου συνήθιζαν να κάνουν «πιάτσα» ψαρεύοντας διερχόμενους οδηγούς. Το θέμα λαμβάνει διαστάσεις ειδικά μετά την πρόσφατη απόφαση του υπουργείου δικαιοσύνης, να μετατρέψει την πορνεία σε απλό πταίσμα από ποινικό αδίκημα που ήταν μέχρι πρότινος.








date.gr

.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net