Την έκαψε η συγγνώμη

Bookmark and Share

Ένα μήνυμα απολογίας στο Facebook, αποκάλυψε μια υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκων από μια 40χρονη γυναίκα στο Σικάγο.
Η Καθλίν Μίλερ, μητέρα τριών παιδιών, καταδικάστηκε την Παρασκευή σε 10 χρόνια φυλάκισης, αφού ομολόγησε ότι έκανε σεξ με τρεις φίλους της κόρης της.
Στην άτακτη μητέρα επιβλήθηκε ποινή
.3 ετών για κάθε ένα αγόρι με το οποίο είχε σεξουαλικές επαφές και ένα χρόνο για παρενόχληση ενός ακόμη αγοριού. Τα παιδιά ήταν από 14 έως 15 ετών.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, από τον περασμένο Φεβρουάριο μέχρι και τον Ιούνιο, η Μίλερ ξελόγιασε τα παιδιά, στα οποία προηγουμένως είχε δώσει αλκοόλ και μαριχουάνα.

Η διαστροφή της γυναίκας, παρέμενε στο σκοτάδι, μέχρι που η 14χρονη κόρη της την έπιασε στο κρεβάτι με έναν από τους έφηβους, ο οποίος ήταν φίλος της.

Ο έφηβος έστειλε μήνυμα στην 14χρονη μέσω Facebook, ζητώντας συγγνώμη για αυτό που είχε γίνει(τι να της έγραψε άραγε;). Όταν οι γονείς του ανακάλυψαν το μήνυμα κατέφυγαν στην αστυνομία.

Η Μίλερ συνελήφθη στις 13 Ιουλίου, απολύθηκε από τη δουλειά της και έχασε την επιμέλεια των τριών παιδιών της(και τα τρία κορίτσια).

Αρχικά αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας ότι τα παιδιά ήταν αυτά που είχαν φέρει αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες στο σπίτι της, αλλά στη συνέχεια αναγκάστηκε να ομολογήσει.







news247.gr
.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net