Το Βαθύ Λαρύγγι, χωρίς τη Λόχαν

Bookmark and Share

Παρά το γεγονός ότι είχαν τυπωθεί μέχρι και αφίσες, η Λίντσεϊ Λόχαν, έχασε τη θέση της από το "Inferno", την τελευταία ταινία στην οποία επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει.
Η Λίντσεϊ Λόχαν θα ερμήνευε τη Λίντα Λoβλέις, την ηθοποιό της
.θρυλικής ταινίας "Το Βαθύ Λαρύγγι", ωστόσο τα προβλήματα που αντιμετώπισε τους τελευταίους μήνες με τα ναρκωτικά, οδήγησαν στον σκηνοθέτη να λάβει τη δύσκολη απόφαση.
Ο Μάθιου Γούαϊλντερ, τόνισε ότι οι περιπέτειές της, δημιουργούσαν ζητήματα νομικής φύσης και έτσι δεν ήταν δυνατόν να παραμείνει. Δεν δόθηκαν διευκρινίσεις σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Πάντως, παρά τα προβλήματα, η ταινία έχει ήδη διαφημιστεί, έστω και με αρνητικό τρόπο.
Η νεαρή ηθοποιός, την περασμένη εβδομάδα, πήρε εξιτήριο από την κλινική στην οποία νοσηλευόταν και μέχρι στιγμής παραμένει καθαρή.

Η ταινία με τίτλο Inferno θα επικεντρώνεται στη ζωή της Λόβλεϊς και κυρίως στην περίοδο που πρωταγωνίστησε στο Βαθύ Λαρύγγι (1972).
Η Λόβλεϊς, το πραγματικό όνομα της οποίας ήταν Λίντα Μπόρμαν, απαρνήθηκε στη συνέχεια της καριέρα της στην πορνογραφία κι έγινε εκπρόσωπος του κινήματος κατά της πορνογραφίας. Σκοτώθηκε σε τροχαίο το 2002.

Η ταινία το Βαθύ Λαρύγγι - η πρώτη του είδους σε δημόσια προβολή στους κινηματογράφους των ΗΠΑ- έγινε μύθος καθώς εκτός από τα εκατομμύρια εισιτήρια που έκοψε, θεωρήθηκε ως σύμβολο της σεξουαλικής απελευθέρωσης και πολλές προβολές έγιναν θέμα στα ΜΜΕ καθώς ανάμεσα στους θεατές βρέθηκαν και διάσημοι του Χόλυγουντ.

Το 2005 - 30 χρόνια μετά- γυρίστηκε ταινία αφιέρωμα στο Βαθύ Λαρύγγι, στην οποία μιλούν μεταξύ άλλων ο Ντένις Χόπερ, ο εκδότης του Hustler Λάρι Φλιντ, ο σκηνοθέτης Τζον Γουότερς και άλλοι.
Lindsay Lohan dropped from porn star role

news247.gr


.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net