Αγάπη, το καλύτερο αφροδισιακό

Bookmark and Share

Ποιο είναι το πιο δραστικό συστατικό μιας επιτυχημένης σεξουαλικής συνεύρεσης; Η αγάπη και η δέσμευση. Sorry singles!Οι λόγοι για τους οποίους κάνει κανείς σεξ είναι περισσότεροι και από τις στάσεις του (ενισχυμένου) κάμα σούτρα: από την τόνωση της αυτοπεποίθησης μέχρι την επαγγελματική αναρρίχηση και
.από τη διεκδίκηση αγαθών μέχρι την εκδίκηση με άφθονους άλλους ενδιάμεσα.Αλλά ξέρετε ποιο είναι το κίνητρο εξ αιτίας του οποίου η σεξουαλική πράξη γνωρίζει τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία; Ναι, ναι η αγάπη. Αυτό τουλάχιστον αποφάνθηκε μια πρόσφατη έρευνα του πανεπιστημίου του Austin.

Στη μελέτη τους, λοιπόν, διαπίστωσαν πως οι άνδρες που έκαναν σεξ για να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους έμειναν πολύ λιγότερο ικανοποιημένοι, όπως και όσοι μέσω του σεξ διεκδίκησαν διαφόρων ειδών αγαθά ενώ όσοι συνευρέθηκαν ερωτικά με συντρόφους με τους οποίους τους συνδέουν συναισθήματα αγάπης γνώρισαν την ύστατη μορφή κορύφωσης.

Οι γυναίκες, από την άλλη, που κατά γενική ομολογία θεωρούνται πλάσματα κατά τι πιο συναισθηματικά και ευαίσθητα δεν συνέδεσαν την μεγαλύτερη ικανοποίηση του σεξ τόσο με τη δέσμευση ή την αγάπη όσο με άλλες αφορμές για σεξ όπως η ευγνωμοσύνη στον σύντροφό τους ή η συγχώρεση.

Οι δεσμευμένοι υπερίσχυσαν σε απόλαυση των ελεύθερων και ωραίων, πάντως, και φόρεσαν τα γυαλιά σε όσους υποστηρίζουν πως όταν ο έρωτας γίνει συνήθεια οδηγεί στην πλήξη. Και ποια είναι η αιτιολόγηση/ εξήγηση που έδωσαν οι μελετητές; Κατά τη γνώμη τους η οικειότητα που νιώθουν τα ζευγάρια μεταξύ τους καταφέρνει να απαλλάξει τους παρτενέρ από το άγχος της επίδοσης ή από το αν θα καταφέρουν ή όχι να βιώσουν ή να προκαλέσουν οργασμό και άλλες τέτοιες αγωνίες γεγονός που οδηγεί σε μια απελευθερωμένη και πιο ευχάριστη εμπειρία.

Συμπέρασμα: για καλύτερο σεξ, δεσμευτείτε.





Πηγή: Queen.gr

.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net