«Ραντεβού» για γερό συζυγικό καβγά

Bookmark and Share

Προσοχή στα βράδια της Πέμπτης, στις 8 ακριβώς. Είναι η ώρα που σύμφωνα με νέα βρετανική έρευνα τα παντρεμένα ζευγάρια έχουν τις περισσότερες πιθανότητες για ένα «θερμό συζυγικό επεισόδιο»- και μάλιστα με μέση διάρκεια τα 10 λεπτά.
Η σχετική έρευνα, η οποία διεξήχθη σε δείγμα 3.000 ενηλίκων για λογαριασμό της βρετανικής. αλυσίδας ειδών υγιεινής Βetter Βathrooms, αποκαλύπτει επίσης ότι τα ζευγάρια στη Βρετανία τσακώνονται κατά μέσο όρο 312 ημέρες τον χρόνο. Αφορμή για τους περισσότερους καβγάδες είναι μικροπράγματα, όπως το συνεχές ζάπινγκ στην τηλεόραση ή οι βρεγμένες πετσέτες που έχουν ξεχαστεί στο κρεβάτι. Σύμφωνα πάντως με τους ερευνητές, οι γυναίκες έχουν την τάση να εκνευρίζονται περισσότερο με τις συνήθειες του συντρόφου τους απ΄ ό,τι οι άνδρες.

Η κουζίνα και το μπάνιο είναι τα δύο σημεία του σπιτιού που αποτελούν το σύγχρονο «πεδίο μάχης» για τα σύγχρονα ζευγάρια. Οι οκτώ στους δέκα ερωτηθέντες απάντησαν ότι αναλαμβάνουν δράση στον τομέα της καθαριότητας αφού έχει προηγηθεί ο σύντροφός τους «για να δώσουν τόπο στην οργή», ενώο ένας στους τέσσερις συνδέει τους καβγάδες με το αίτημα για αλλαγή στη συμπεριφορά του άλλου.

.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net