Βάλε... φαντασία

Bookmark and Share

Σημαντικό μέρος του ερωτικού παιχνιδιού είναι και οι φαντασιώσεις, υγιής έκφραση ερωτισμού. Είναι πολλοί αυτοί που αποφεύγουν να εκφράσουν τις φαντασιώσεις τους με αποτέλεσμα να καταπιέζονται και να μην μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα στον σύντροφό τους.Οι California Psychics προτείνουν μερικούς τρόπους οι οποίοι βοηθούν να εξωτερικεύσετε τις.επιθυμίες σας… άφοβα.

Μιλήστε βρώμικα: Συνήθως, στη δίνη του πάθους, μπορεί να νιώθετε ευάλωτη. Αυτό θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε πιο ελεύθερα και να πείτε λέξεις που δεν έχετε προσχεδιάσει. Στην αρχή θα ξαφνιαστείτε κι εσείς αλλά στην πορεία θα δείτε ότι αυτό λειτουργεί… θετικά.

Παίξτε ένα παιχνίδι: Στην περίπτωση που δυσκολεύεστε να ανοιχτείτε, ζητήστε από τον αγαπημένο σας να παίξετε ένα παιχνίδι και πιο συγκεκριμένα «θάρρος ή αλήθεια». Το μόνο που χρειάζεται είναι να αφήσετε στην άκρη τις ντροπές να αφεθείτε στο παιχνίδι της σεξουαλικής εξερεύνησης, δημιουργώντας ένα πιο παιχνιδιάρικο και χαλαρό περιβάλλον.

«Μην αγγίζετε»: Βέβαια, αν είστε αρκετά ντροπαλή μπορείτε να ζητήσετε από τον σύντροφό σας να καθίσει αναπαυτικά στο κρεβάτι και να ακούσει τις φαντασιώσεις χωρίς να σας αγγίξει. Αυτό μπορεί να σας φαίνεται πιο ήρεμο, αλλά αν το ακολουθήσετε να είστε σίγουρες πως θα καταφέρετε να τον διεγείρετε και θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Όποια και αν είναι η κατευθυντήρια γραμμή σας, ένα είναι το σίγουρο, εσείς και ο σύντροφός σας θα ζήσετε έναν διαφορετικό παιχνιδιάρικο και διασκεδαστικό τρόπο για να έρθετε ακόμη πιο κοντά.








real.gr

.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net