Δέκα λόγοι για να είσαι εργένης!

Bookmark and Share

Υπάρχουν δύο τύποι γυναικών. Οι κατάλληλες για γάμο. Κι όλες οι υπόλοιπες. Οι εργένηδες στοχεύουν στη δεύτερη κατηγορία, γιατί θέλουν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Σας παρουσιάζουμε τους δέκα λόγους για τους οποίους οι άνδρες προτιμούν την ελευθερία τους
.1. Οχι πια γάμος-μόνο σεξ
Τέρμα οι εποχές, όπου το «ανεπανόρθωτο» σήμαινε στην καλύτερη γάμο και στη χειρότερη σπασμένα πλευρά. Τώρα η τακτική είναι απλή. Κυκλοφορείς. Σε μπαρ, δουλειά, γυμναστήριο ή και στο μανάβικο για να καμακώσεις από μαριδούλα μέχρι καρχαρία. Η παρτίδα είναι ανοιχτή κι εσύ δεν έχεις παρά να κάνεις call.

2. Για πάντα φίλοι

Το σχέδιο είναι απλό, λιτό και απέριττο. Σπιτώνεις μεν, απολαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες ανέσεις τύπου φαγητό, πλυμένα ρούχα, καθαρό σπίτι και 24 hour διαθέσιμο sex. Δεν υπόσχεσαι τίποτα δε, μόνο αφήνεις την εξής υπόνοια «αν είσαι άξια να ανοίξεις σπίτι, αυτή είναι η δοκιμασία σου».

3. Με 700 ευρώ δεν παίζει γάμος

Αν είσαι ο Μπερλουσκόνι ή ο Αμπράμοβιτς, η διατροφή περνάει στα ψιλά. Με μια θαλαμηγό, μία βίλα κι ένα χαρτζιλικάκι διακοσίων χιλιάδων per month, ξεμπερδεύεις. Επίσης γράφεις στα λουστρινάτα υποδήματά σου, το τι θα πεί ο περίγυρος. Εάν όμως είσαι γνήσιο τέκνο της γενιάς των 700 ευρώ παραμένεις εργένης.

4. Άσε και βλέπουμε

Οι άντρες σήμερα περιμένουν να είναι οικονομικά έτοιμοι να κάνουν παιδιά. ‘Εχεις κοράκλα, διάδοχο ή και τα δύο. Κύριο μέλημά σου είναι να τρέφονται καλά, να μη κρυώνουν και να μη στερηθούν το διαρκείας τους από μικρή ηλικία. Αν δεν είσαι σε θέση να τους προσφέρεις τα βασικά, μη τα κάνεις.

5. Καλά να 'μαστε

Ο γάμος απαιτεί πολλές αλλαγές και συμβιβασμούς στη ζωή των αντρών. Λίγο είναι να πετάς τη μπλούζα σου στο πάτωμα και μετά να μη μπορείς να βρείς σε ποιο συρτάρι έχει μετακομίσει; Λίγο είναι να βλέπεις champions league, με διαλείμματα για sex and the city; Λίγο είναι να κρέμεσαι πάνω απ’ το κινητό, σαν συνεργάτης της Τσαπανίδου, και να εξηγείς ότι σου «Συμβαίνει τώρα»;

6. Περιμένοντας τη Σταχτοπούτα

Αβάδιστα ζητείται κατάλληλη, έχουσα τα εξής δύο προσόντα: οικονομική ανεξαρτησία και ικανότητα φροντίδας νοικοκυριού. Προσφέρεται πλήρης απασχόληση, ασφάλιση και bonus sex. Η λιγότερη δυνατή υστερία για το «πότε θα γίνω μάνα» θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως.

7. Στην πρέσσα

Αντιμετωπίζουν πολύ λιγότερες κοινωνικές πιέσεις για γάμο. Αγνοούν λέξεις, όπως σιτεμένη, ράφι, καμπανάκι, γεροντοκόρη. Αντιθέτως γνωρίζουν άλλες, όπως γυναικάς, μπαρ, γοητευτικός, μάγκας, που θα μπορούσαν να μετατραπούν σε οικογενειάρχης, τραπέζι, υπευθυνότητα, πατέρας.

8. Εκτός απ' τη Μπελούτσι... 'Αντε και τη Τζολί

Δεν θα παντρευόντουσαν γυναίκα που είναι ήδη μητέρα. Δεν είναι το φαγητό το πρόβλημα, αλλά το εξαναγκαστικό επιδόρπιο. Εξαιρούνται η Μπελούτσι κι η Τζολί, για τις οποίες κάθε εργένης θα «έτρωγε τα σάντουιτς όλου του κόσμου» . Είναι ίσως η μοναδική περίπτωση, κατά την οποία ο εργένης επιθυμεί να χάσει την ελευθερία του κι ας το πληρώσει.

9. Σπίτι μου, σπιτάκι μου

Θέλουν να αποκτήσουν ένα δικό τους σπίτι πριν αποκτήσουν μια σύζυγο. Οι σωστές προδιαγραφές του σπιτιού περιλαμβάνουν πισίνα ή τζάκι, μεγάλη βεράντα, άνετο σαλόνι και πολλά υποσχόμενο κρεβάτι. Η λάθος προδιαγραφή είναι το αντικλείδι της μαμάς του.

10. Καλά σαράντα

Θέλουν να απολαύσουν την εργένικη ζωή όσο περισσότερο μπορούν. Δε λογοδοτούν πουθενά. Μπορούν να αναγάγουν τις συνήθειές τους σε επιστήμη και φιλοσοφία ζωής, που συνοψίζεται στη έκφραση εργένικη ζωή. Μέχρι τα σαράντα είναι καλά. Μετά μπλέκεις σε περιπέτειες τύπου να σε κυνηγάει ο πατέρας της, ο οποίος τυχαίνει να είναι ο καλύτερός σου φίλος.
.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net