Οι πρωτιές του 2011 και η "φτωχή" υποδοχή

Bookmark and Share

Λιτές ήταν οι κεντρικές εκδηλώσεις στους μεγάλους δήμους της χώρας για την υποδοχή του 2011. Ο Γιώργος Καμίνης έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την ιδιότητα του δημάρχου Αθηναίων στην πλατεία Συντάγματος.
Στη σύντομη ομιλία του ο κ. Καμίνης αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα και ιδιαίτερα.η Αθήνα το 2010 και κάλεσε τους πολίτες να δείξουν περισσότερη κατανόηση και αλληλεγγύη απέναντι σε αυτούς που υποφέρουν.

Οι προκλήσεις και οι ελπίδες του νέου έτους σφράγισαν τα μηνύματα της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας. Το μεσημέρι της Πρωτοχρονίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας θα δεχθεί τις ευχές των πολιτικών.
Στον Πειραιά, ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Διαμαντίδης «υποδέχθηκε» μέσω ασυρμάτου, τον καπετάνιο, το πλήρωμα και τους επιβάτες του πρώτου πλοίου (Blue Star Naxos) που εισήλθε στο πρώτο λιμάνι της χώρας:

«Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να απευθυνθώ και σε όλη τη ναυτική οικογένεια και να ευχηθώ ο νέος χρόνος να είναι δημιουργικός, ειρηνικός και ευτυχισμένος.

» Η πατρίδα μας, μια ναυτική χώρα, προσβλέπει πολλά για την αναπτυξιακή της πορεία στη Ναυτιλία μας, την ακτοπλοΐα μας, στους νησιώτες μας, σε όλους όσους ζούνε με τη θάλασσα. Καλές γιορτές και εύχομαι υγεία και προκοπή.»

Δύο ακόμα «πρωτιές»

Η πρώτη κλήση για την ΕΛ.ΑΣ. ήλθε ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα και αφορούσε συναγερμό σε αποθήκη στο 5ο χιλιόμετρο της λεωφόρο Παιανίας-Μαρκόπουλου. Τελικά δεν διαπιστώθηκε κλοπή.

Για την Πυροσβεστική η πρώτη κλήση ήλθε στις 00:14 και αφορούσε πυρκαγιά σε κατάστημα με ρούχα στο Ψυχικό. Προκλήθηκαν ζημιές, ενώ από τις πρώτες εκτιμήσεις προκύπτει ότι πρόκειται για εμπρησμό.




ΤΑ ΝΕΑ .
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net