Sex Up: 5 τρόποι για να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή

Bookmark and Share

Αισθάνεστε ότι κάτι πρέπει να κάνετε για να βγείτε από τα συνηθισμένα και να απογειώσετε την… ερωτική σας ζωή; Έχουμε τη λύση στο πρόβλημά σας. Με 5 απλά αλλά αποτελεσματικά βήματα μπορείτε.να ζήσετε ανεπανάληπτες στιγμές στην κρεβατοκάμαρά σας.

1. Ρίξτε το βάρος στα προκαταρκτικά

Δεν πρέπει να παραξενεύστε όταν ακούτε τις γυναίκες να κατηγορούν την έλλειψη ρομαντισμού για το κακό σεξ! Ήρθε η ώρα να ρίξετε βάρος στα προκαταρκτικά. Ακόμη κι αν είχατε μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, μπορείτε να της προσφέρετε μια αγκαλιά και λίγα χάδια.

Μπορείτε να της κάνετε ένα κομπλιμέντο, ανεβάζοντάς της την αυτοπεποίθηση και τη διάθεση για ερωτικά παιχνίδια.

Μην ξεχνάτε να δημιουργείτε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να ενεργοποιηθεί η λίμπιντό της. Λίγα αναμμένα κεριά και απαλή μουσική μπορεί να είναι αρκετά για μια ακαταμάχητα ερωτική ατμόσφαιρα!

2. Ανεβάστε θερμοκρασία

Ήρθε η ώρα να ανεβάσετε τη θερμότητα. Μπορείτε να της προτείνετε ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών ή να κάνετε μπάνιο μαζί. Υπό το φως των κεριών θα φαίνεστε πιο όμορφοι! Αν επιλέξετε να μπείτε μαζί στη μπανιέρα, μπορείτε να αλείψετε ο ένας τον άλλον με κάποιο αφρόλουτρο με σέξι άρωμα. Φροντίστε να έχετε ένα ζευγάρι ζεστές πετσέτες έτοιμες και να στεγνώσετε ο ένας μακριά από τον άλλον πριν πέσετε στο κρεβάτι.

Καθώς απολαμβάνετε ο ένας τον άλλον στους ατμούς, θα έχετε όλο το χρόνο να σκεφτείτε ιδέες για πιο αισθησιακά κόλπα στο κρεβάτι.

3. Ο έρωτας περνάει από το στομάχι

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αποτελεί το σεξ ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σας όσο πολυάσχολο ή κουρασμένο ζευγάρι κι αν είστε. Αρπάξτε λοιπόν την ευκαιρία για να ετοιμάσετε ένα γεύμα ή να φάτε μαζί. Είναι σούπερ σέξι να τσιμπολογάτε μαζί μεζέδες ενώ πίνετε το κρασί σας ή να απολαμβάνετε τη μους σοκολάτα σας βάζοντας λαχταριστές κουταλιές ο ένας στο στόμα του άλλου.

Ή γιατί όχι να πάρετε το πρωινό σας μαζί στο κρεβάτι ένα πρωινό του Σαββάτου; Ποιος λέει ότι πρέπει να τρώτε μόνο στο τραπέζι; Αυτό είναι το τέλειο σκηνικό –ειδικά αν ευνοεί και ο καιρός με ένα ρομαντικό ψιλοβρόχι- για να απολαύσετε ένα ρομαντικό γεύμα και να χαρείτε τον έρωτά σας!

4. Αφήστε τη να σας δείξει τι θέλει να της κάνετε

Πιστέψτε με, θέλει να ξέρετε τι την ανάβει! Ακόμη κι αν είναι ντροπαλή, ζητήστε της να σας δείξει τι θέλει και τι δε θέλει να της κάνετε. Πάρτε το χέρι της και πείτε της να σας καθοδηγήσει απαλά. Σταματήστε εκεί που αισθάνεστε ότι σας δείχνει με τον τρόπο ‘’Μ ‘αρέσει όταν με αγγίζεις εδώ!’’

Μην ξεχνάτε να έχετε ζεστή και αισθησιακή φωνή για να την ενθαρρύνετε.

5. Πώς να μάθετε τι θέλει

Μπορεί να είναι λίγο ντροπαλή για να σας πει τι της αρέσει. Οπότε ρωτήστε τη ξανά και ξανά! Ένας καλός τρόπος για να την πείσετε να ανοιχτεί είναι να της δώσετε μερικές επιλογές. Πείτε της κάτι σαν ‘’σου αρέσει καλύτερα όταν σε πιέζω με δύναμη ή πιο απαλά και σταθερά;’’

Αν χρειάζεται περισσότερη ενθάρρυνση για να μοιραστεί μαζί σας τις επιθυμίες της, πείτε της ότι το βρίσκετε απλά συναρπαστικό να σας λέει η ίδια τι να κάνετε.




.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net