Σε προκλητικές πόζες φωτογραφήθηκε η Miley Cyrus!

Bookmark and Share

Σε ιδιαίτερα προκλητικές πόζες φωτογραφήθηκε η Miley Cyrus παρέα με την βοηθό της και όπως είναι αναμενόμενο, οι εικόνες έκαναν το γύρω του κόσμου. Οι…
. ζωηρές φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο το βράδυ της Πέμπτης, συνέλαβαν την ποπ τραγουδίστρια και ηθοποιό σε μία μάλλον αποκαλυπτική στάση, συντροφιά με τη… βοηθό της.
Η Miley Cyrus φαίνεται σχεδόν να απολαμβάνει τη γλώσσα της βοηθού της πάνω στο κορμί της, ενώ την ώρα που ο φακός πιάνει τις νεαρές επ’ αυτοφώρω, η δημοφιλής τραγουδίστρια ποζάρει…. ξαφνιασμένη, από το απρόσμενο συμβάν. Το προσποιητό ωστόσο, οφείλουμε να πούμε ότι δεν κρύβεται!

Σε άλλο στιγμιότυπο, η νεαρή τραγουδίστρια ποζάρει – αυτή τη φορά με τη θέλησή της – στο φακό, αλλά ο χορευτής – μοντέλο που την συνοδεύει στη φωτογραφία παίρνει την πρωτοβουλία να της σηκώσει ελαφρώς το μπλουζάκι που φοράει και να αποκαλύψει το πρωτότυπο τατουάζ στο στήθος της.

Όσο για τους υπόλοιπους καλογυμνασμένους της φωτογραφίας, κριτικοί της τηλεόρασης, σημειώνουν ότι «μάλλον χαλάνε το image και τη γοητεία της, παρά ομορφαίνουν το καρέ, οπότε και την επόμενη φορά θα πρέπει να είναι πιο προσεχτική στην επιλογή των προσώπων που φωτογραφίζεται».






digitalcrete.gr
.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net