Η μικρή Ολλανδέζα Joanna Krupa (video)

Bookmark and Share

Το φωτομοντέλο και ηθοποιός Joanna Krupa γεννήθηκε στις 23 Απριλίου 1981 στη Βαρσοβία της Πολωνίας.
Η Joanna έχει κάνει εξώφυλλα σε πολλά περιοδικά , μεταξύ των οποίων τα FHM, Personal, Inside Sport, Stuff, Steppin Out, Teeze και Maxim.
To
.2006 το Maxim την κατέταξε 61η στη λίστα με τις πιο καυτές παρουσίες της χρονιάς, ενώ το 2004-2005 το γερμανικό Maxim την ψήφισε φωτομοντέλο της χρονιάς.
Το 2005 πόζαρε γυμνή για το Playboy, το οποίο την ανακήρυξε «πιο σέξι μοντέλο για μαγιό». Γυμνή έχει ποζάρει και για διαφημιστικά της PETA, του οργανισμού για την προστασία των ζώων.

Η Joanna έπαιξε και στον κινηματογράφο με πρώτη της εμφάνιση το Legally Blonde («Η Εκδίκηση της Ξανθιάς»). Αργότερα έπαιξε στα Planet of the Apes, Max Havoc, Mercenary, The Ripple Effect και Skinner. Επίσης έχει εμφανιστεί σε εκπομπές και σήριαλ της αμερικανικής τηλεόρασης.

Η Joanna Krupa λατρεύει το πόκερ. Η πρώτη εμπειρία της Joanna στον κόσμο του πόκερ ήταν και η πρώτη μεγάλη της νίκη, αφού κέρδισε το πρώτο τουρνουά στο οποίο συμμετείχε, μια φιλανθρωπική διοργάνωση του Donald Trump.



Το 2006 υπέγραψε με την Titan Poker ως εκπρόσωπος της εταιρίας. Έπαιζε πολύ συχνά στο site και συμμετείχε στο πρώτο της World Series of Poker την επόμενη χρονιά. Μπήκε στο Main Event και άντεξε μέχρι την Day 2, χωρίς να κερδίσει χρήματα από τη συμμετοχή της.

Σήμερα η Joanna δεν ασχολείται με το πόκερ τόσο ενεργά όσο παλιότερα. Η τελευταία της εμφάνιση ήταν στο Million Dollar Challenge της PokerStars.



.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net