Η Πετρούλα μιλά για το αποκαλυπτικό dvd της (video)

Bookmark and Share

Σε ερωτήματα όπως το πώς και πού γυρίστηκε το DVD, πώς επέλεξε τον παρτενέρ της και ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις της, όταν της έκαναν την πρόταση για το περιβόητο «εκπαιδευτικό υλικό» μίλησε η Πετρούλα Κωστίδου στο Nitro.
«Ήμουν αγχωμένη πριν από το γύρισμα. Αλλά είπα στον εαυτό μου «ρε συ Πετρούλα, αφού
.εκεί θα είσαι. Υπάρχει περίπτωση να σε... και να μην το καταλάβεις; Δηλαδή τι θα μου έλεγαν; Πετρούλα κάτι σου έπεσε και εγώ θα έλεγα "πού, πού;". Δε γίνεται αυτό το πράγμα» δήλωσε.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της η Πετρούλα πήρε τα ηνία του πρότζεκτ. «Μελέτησα τα πάντα γύρω από το Κάμα Σούτρα. Ο στόχος μας ήταν να φτιάξουμε κάτι πρωτότυπο, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην Ελλάδα. Θα δίνει την αίσθηση στο θεατή ότι μπορεί να με "πιάνει". Είναι αξιοπρεπέστατο» τόνισε η πρωταγωνίστρια του 3D.

Και πρόσθεσε ότι είναι ένα DVD που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι ή σχολείο. «Πρόκειται για σεξουαλική διαπαιδαγώγηση με έντονη δόση χιούμορ» πρόσθεσε.

Το γύρισμα του dvd κράτησε μια εβδομάδα και έγινε σε μια βίλα στην παραλιακή. Όλα πήγαν καλά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Κανένα παράπονο δεν έχει. Εκτός όμως από τον παρτενέρ της, τον οποίο επέλεξε η ίδια ανάμεσα σε αρκετούς υποψηφίους. Ο παρτενέρ της ήταν σιωπηλός, διακριτικός.

Η Πετρούλα αποκάλυψε ακόμη ότι τα κείμενα τα έγραψε η ίδια μέσα σε δυο μέρες ενώ ερωτηθείσα για τα χρήματα που πήρε για το περιβόητο DVD δήλωσε: «Ας πούμε απλώς ότι μου έδιναν Χ χρήματα, τα οποία πάνω στη διαπραγμάτευση έγιναν Χ επί 2».
.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net