Ιδέες για ερωτευμένες Κυριακές

Bookmark and Share

Πρωινό ξύπνημα για τους λιγοστούς ρομαντικούς!
Το πρωινό ξύπνημα του Σαββατοκύριακου είναι μία από τις στιγμές που ευνοούν περισσότερο τέτοιες «ρομαντικές» κινήσεις.
Ειδικά αν όλη την
.υπόλοιπη εβδομάδα δεν προλαβαίνετε ούτε να ρίξετε ματιά ο ένας στον άλλο τα πρωινά που ξυπνάτε και τρέχετε στο γραφείο, αξίζει να επενδύσετε μερικές ώρες του Σαββάτου ή της Κυριακής για να θυμίσετε στο έτερον ήμισυ –και να θυμηθείτε κι εσείς– ότι δεν είστε μαζί από κεκτημένη ταχύτητα, αλλά επειδή η σχέση αυτή σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους.

Και άλλα τέτοια αναχρονιστικά και γλυκανάλατα. Ιδού μερικές απλούστατες ιδέες για να αφήσετε τον ρομαντικό εαυτό σας να εκφραστεί.

Ξεχάστε τα ξυπνητήρια: Οι «δουλειές» είναι για τις καθημερινές. Τα Σαββατοκύριακα είναι αποκλειστικά δικά σας. Επαναλάβετέ το όσες φορές χρειάζεται, μέχρι να το πιστέψετε. Αρνηθείτε κάθε πρόσκληση για καφέ, υπομείνετε στωικά τα παράπονα των γονιών για το ότι δε θα φάτε μαζί την Κυριακή, ξεχάστε το πλύσιμο του αυτοκινήτου, και οτιδήποτε άλλο δεν περιλαμβάνει αποκλειστικά εσάς τους δύο και την καλή σας διάθεση. Κοιμηθείτε μέχρι αργά, και αφιερώστε χρόνο όταν ξυπνήσετε για να απολαύσετε ο ένας τον άλλο.

Φτιάξτε πρωινό: Όχι καφέ, πρωινό. Αφιερώστε χρόνο να ετοιμάσετε λιχουδιές –πάρτε ιδέες από τις συνταγές για εύκολα και νόστιμα πρωινά– τις οποίες θα απολαύσετε μαζί στο κρεβάτι. Σερβίρετέ τις σε ένα μεγάλο δίσκο, στον οποίο θα έχετε προσθέσει κι ένα κόκκινο τριαντάφυλλο –είπαμε, η μέρα είναι αφιερωμένη σε γλυκανάλατους αναχρονισμούς.

Βάλτε μουσική: Ετοιμάστε από την προηγούμενη μέρα ένα playlist με τα αγαπημένα σας τραγούδια: αυτά που ακούγατε όταν είχατε πρωτογνωριστεί, αυτά που χορέψατε μαζί σε ένα από τα καλύτερα πάρτι που έχετε πάει, το τελευταίο hit που συζητούσατε πρόσφατα ότι σας αρέσει. Βάλτε το να παίζει χαμηλά, να ακούγεται τόσο ώστε να μην χρειάζεται να μιλάτε δυνατά για να συνεννοείστε.

Αγκαλιαστείτε: Χωρίς απαραίτητα να… μείνετε εκεί, αφιερώστε χρόνο σε χάδια, αγγίγματα, μασάζ και προκαταρκτικά παιχνίδια, κι αντισταθείτε στον πειρασμό να πέσετε ο ένας πάνω στον άλλο αμέσως μετά το πρωινό. Ακόμη και αν το ταντρικό σεξ δεν είναι η αγαπημένη σας ανατολίτικη φιλοσοφία, είκοσι λεπτά «παιχνιδιού» –αν όχι απαραίτητα κάθε φορά, τουλάχιστον σε ειδικές περιπτώσεις όπως αυτή– θα βελτιώσουν κατά πολύ τις σεξουαλικές επαφές σας.

Μετατρέψετε το μπάνιο σε spa: Κι αυτό θα πρέπει επίσης να το φροντίσετε, τουλάχιστον εν μέρει, από την προηγούμενη μέρα. Προμηθευτείτε λάδι για μασάζ και αρωματικά άλατα για την μπανιέρα, γεμίστε την με ζεστό νερό και μπείτε μαζί μέσα. Κάντε μασάζ ο ένας στον άλλο και χαλαρώστε… όση ώρα αντέχετε. Τα ροδοπέταλα στο νερό –όπως και ο δεύτερος γύρος των προαναφερθέντων σεξουαλικών επαφών– είναι προαιρετικά.

Διαβάστε μαζί τις Κυριακάτικες εφημερίδες: Ή δείτε μερικά επεισόδια από το box set της αγαπημένης σας σειράς, σερφάρετε σε ταξιδιωτικά sites για να οργανώσετε το επόμενο ταξίδι σας, παίξτε επιτραπέζια… Κλέψτε λίγο χρόνο χουζουρέματος ακόμη, κάνοντας ό,τι σας ευχαριστεί περισσότερο να κάνετε μαζί.
.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net