Ο έρωτας στα χρόνια του… διαδικτύου!

Bookmark and Share

Μετην ανάπτυξη του Ίντερνετ είναι συνεχώς αυξανόμενη και η ανάγκη τουκόσμου να βρει την αγάπη μέσα από την βοήθεια της νέας τεχνολογίας.
Ιστοσελίδες όπως, Match.com και EHarmony.comθριαμβεύουν στον κόσμο των γνωριμιών εξ αποστάσεως, με.το Facebook ναμπαίνει και εκείνο δυναμικά στο παιχνίδι με όλο και περισσότερεςσχετικές εφαρμογές (applications)…
Facebook και iPhone, εκτός από τις προσωπικές πληροφορίες του κάθεατόμου, δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη, να μάθει περισσότερα στοιχείαγια το επίδοξο ταίρι του, που μπορεί να αφορούν την οικογένειά του,τους φίλους του ή ακόμα και τον κοινωνικό του κύκλο.
Το AreYouInterested.com είναι το μεγαλύτερο σε χρήση application τουFacebook, με πάνω από 50.000 χρήστες καθημερινά να εγγράφονται στηνεφαρμογή και 13 εκατομμύρια περίπου χρήστες μηνιαίως, σύμφωνα με έρευνατης εταιρίας AppData.com.
Την εφαρμογή μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι χρήστες με μόνο 6 «κλικ»είτε από την σελίδα τους στο Facebook, είτε από το iPhone τους. Με αυτότον τρόπο επιτρέπει στα εν δυνάμει ζευγάρια να δουν τις φωτογραφίες οένας του άλλου, να ανταλλάξουν μηνύματα ή εικονικά δώρα όπως ψηφιακάτριαντάφυλλα και λούτρινα αρκουδάκια.
Τα applications γνωριμιών που χρησιμοποιούν το Facebook για να ενώσουντους χρήστες τους, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι πιο έγκυρα απόεκείνα άλλων ιστοσελίδων. Στα προφίλ τους στις ιστοσελίδες γνωριμιών οιάνθρωποι συνήθως γράφουν πράγματα που δεν αντιπροσωπεύουν πάντα τηνπραγματικότητα. Δεν συμβαίνει όμως ακριβώς το ίδιο και με το Facebook.
Στο Facebook, ο κόσμος γράφει συνήθως την αλήθεια αλλά και αυτό να μηνσυνέβαινε, μέσα από τις φωτογραφίες, τα status και τα τραγούδια πουανεβάζει κάποιος, μπορείς να καταλάβεις κάτι από την προσωπικότητα τουάλλου. Είναι πολύ σύνηθες πλέον το φαινόμενο τα μελλοντικά ζευγάρια ναείναι για αρκετό καιρό φίλοι στο Facebook, προτού πάρουν την απόφαση ναβγουν ένα αληθινό ραντεβού.
Πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η εξάπλωση των εφαρμογών πέρα από τοFacebook και το iPhone, και σε άλλα κινητά τηλέφωνα, συμβατά με τιςλειτουργίες του Ίντερνετ. Η ραγδαία εξέλιξη του web στα κινητά τηλέφωναέχει σίγουρα προσφέρει σημαντική βοήθεια προς αυτή την κατεύθυνση.Αυτό, όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί, θα προσφέρει νέες δυνατότητες στουςχρήστες των Online γνωριμιών.





.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net