Κανείς άνδρας δεν μπορεί να αντισταθεί στην απιστία!

Bookmark and Share

Κανένας άνδρας δε θα άφηνε ποτέ ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να κάνει σεξ με μια άλλη γυναίκα εκτός από την κοπέλα ή τη σύζυγό του, αν πίστευε ότι δε θα υπήρχαν συνέπειες, υποστηρίζει ο διάσημος συγγραφέας και σεναριογράφος William Nicholson.
Οι άνδρες πεθαίνουν για το σεξ και το απολαμβάνουν χωρίς καμία.συναισθηματική εμπλοκή. Αυτό που αναζητούν είναι λίγη ηδονή και μετά επιστροφή στην καθημερινότητα.

«Δεν πρέπει όμως να λειτουργούν έτσι! Είναι λάθος, εγωιστικό και εν μέρει επικίνδυνο. Μπορεί να το θέλετε, αλλά μπορείτε να φανείτε σκληροί. Έχετε αναλάβει μια δέσμευση. Ανταποκριθείτε λοιπόν σε αυτή τη δέσμευση. Μείνετε πιστός στη γυναίκα σας», προέτρεψε τους άνδρες μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Ο Nicholson είναι παντρεμένος εδώ και 22 χρόνια και δεν έχει απατήσει ποτέ (!) τη σύζυγό του, όπως λέει, αλλά δεν παύει να έχει φαντασιώσεις για αυτό.

«Δε διαφέρω από τους υπόλοιπους άνδρες. Δε θα με χάλαγε καθόλου η ιδέα, όπως κάθε άνδρα, να κάνω έρωτα με μια άλλη γυναίκα, εφόσον δε θα υπήρχαν συνέπειες. Εγώ δεν το κάνω, γιατί ξέρω ότι θα υπάρχουν συνέπειες», ανέφερε.


www.men24.gr

.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net