Εισβολές πεινασμένων σε Εύβοια και Τρίκαλα!

Bookmark and Share

Όσο νιώθουμε στο «πετσί» μας τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, τόσο αποθρασύνονται μέρα με τη μέρα οι «πεινασμένοι» διαρρήκτες που στόχο έχουν κυρίως είδη διατροφής. Το φαινόμενο εξαπλώνεται με ραγδαίους ρυθμούς σε όλη την Ελλάδα και τα νέα κρούσματα καταγράφηκαν στην Εύβοια και τα Τρίκαλα.
Στην Στενή Ευβοίας, οι «πεινασμένοι» έβαλαν στο.στόχαστρό τους γνωστή ταβέρνα της περιοχής, την οποία ο ιδιοκτήτης είχε γεμίσει με προμήθειες εν όψει των εορτών. Όμως, οι ελπίδες του να δει μια «άσπρη μέρα» με τους εκατοντάδες επισκέπτες και εκδρομείς που αναμένονταν στην περιοχή, αποδείχθηκαν φρούδες! Οι δράστες άρπαξαν όλα τα κρέατα και τα λαχανικά που είχε αποθηκεύσει, αδειάζοντας τελείως το μαγαζί! Αμέσως μετά, εξαφανίστηκαν χωρίς κανείς να τους αντιληφθεί.
Στα Τρίκαλα, οι «πεινασμένοι» δεν δίστασαν να γκρεμίσουν ολόκληρη την τζαμαρία ενός καταστήματος για να αρπάξουν όλες τις… τυρόπιτες, σπανακόπιτες και ψωμιά που βρήκαν μέσα! Πριν εξαφανιστούν, άρπαξαν και περίπου 200 ευρώ από την ταμειακή μηχανή! Ούτε σ’ αυτή την περίπτωση τους αντιλήφθηκαν οι περίοικοι, παρά το γεγονός ότι το ουζερί ακριβώς δίπλα ήταν γεμάτο κόσμο!

.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net