Παίκτρια ριάλιτι σε ψυχιατρείο με σχιζοφρένεια

Bookmark and Share

Παίκτρια ριάλιτι σε ψυχιατρείο! Όταν τα φώτα της δημοσιότητες έσβησαν, "'εχασε" τα λογικά της! Πρόκειται για μια γυναίκα που διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής της, η οποία δεν είχε.κερδίσει τον πρώτο βραβείο, είχε άλυτα ψυχολογικά προβλήματα από νεαρή ηλικία λόγω των κακών σχέσεων των γονιών της, «λάτρευε» το γυαλί και έκανε συχνής επισκέψεις σε μεσημεριανές εκπομπές.

Στο παρελθόν τη γνωρίσαμε σε ένα γεμάτο κάμερες τηλεοπτικό «σπίτι» γνωστού reality και σήμερα είναι μόνη και ξεχασμένη σε ένα ψυχρό δωμάτιο ψυχιατρείου.

Διάγνωση; Σχιζοφρένεια! «Την πήρε η κάτω βόλτα όταν κατάλαβε ότι τα κανάλια την έστυψαν σαν λεμονόκουπα και μετά την πέταξαν» δηλώνει άτομο του στενού περιβάλλοντός της ενώ αυτό που την έκανε να καταρρεύσει ήταν ο χωρισμός της από τον σύζυγό της και ειδικά όταν έμαθε ότι εκείνος έκανε δεσμό και στην συνέχεια ξαναπαντρεύτηκε μια γυναίκα που γνώρισε συνοδεύοντάς την σε τηλεοπτικά πλατό μετά την έξοδό της από το γνωστό reality.
Τώρα μερικά χρόνια μετά, βρίσκεται στην κλινική έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε μπήγοντας με μαχαίρι στην κοιλιά , καθώς πίστευε ότι κυοφορεί το παιδί του σατανά.





Espressonews.gr

.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net