Η σεξουαλική πυραμίδα

Bookmark and Share

Εκτός από την πυραμίδα του Χέοπα, υπάρχει και η σεξουαλική. Δείτε πως μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας. Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο!
Ουσιαστικά η σεξουαλική πυραμίδα είναι η λύση που υπόσχεται να βοηθήσει τις γυναίκες να ανακαλύψουν τι τους αρέσει στο κρεβάτι και πώς να βρουν το χρόνο να το πετύχουν. Αρχίστε να την σχηματίζετε, ανακαλύπτοντας το sex style που.σας αρέσει:
Εύκολο και άνετο: περνάς το Σαββατοκύριακο ράθυμα κάνοντας σεξ χωρίς να ενδιαφέρεσαι για τα άλλα

Το γρήγορο: Όπου κάτσει κι όπως κάτσει. Δεν σ’ αρέσουν τα προκαταρκτικά και είσαι απ’ αυτές που ορμούν κατευθείαν στο ψητό.

Αργό και αισθησιακό: Αισθησιακό και αργό σαν ένα tango που καταλήγει σε έναν ικανοποιητικό οργασμό.

Περιπετειώδες: Δεν διστάζεις να εξερευνήσεις νέες στάσεις, νέα μέρη

Solo sex: Δεν έχεις κανέναν λόγο να ντρέπεσαι. Αντιθέτως αυτό μαρτυρά την υγιή σεξουαλική σου ζωή.

Για να δημιουργήσεις την δική σου πυραμίδα, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις τη σωστή ισσοροπία ανάμεσα στα στυλ. Σχεδίασε δυο τρίγωνα όπου το ένα αναπαριστά την σεξουαλική σου ζωή και το άλλο εκείνη που ονειρεύεσαι. Αν ακολουθείς πάντα ένα στυλ τότε δες πως μπορείς να ενσωματώσεις κι άλλα στην σεξουαλική σου πραγματικότητα.
Μίλα με τον σύντροφο σου και πείσε τον να φτιάξει και εκείνος την δική του πυραμίδα. Έτσι θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον και θα μπορέσετε να μιλήσετε ανοιχτά για ένα θέμα που σε κάνει να κοκκινίζεις. Το επιθυμητό είναι να βρείτε μαζί το κλειδί επιλέγοντας τι ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας (μια μίξη στάσεων και στυλ είναι καλή ιδέα) και να το ενσωματώσετε στην σεξουαλική σας πραγματικότητα.

Όμως πως θα βρεις χρόνο για την καθημερινότητα σου όταν αντικειμενικά δεν προλαβαίνεις; Ιδού 5 τρόποι που θα σε βοηθήσουν.

Βάλτο στο πρόγραμμα σου. Σχεδίασε το όταν και οι 2 θα έχετε ελεύθερο χρόνο.

Ζήτα βοήθεια από τον σύντροφο σου. Αν ζητήσεις από τον σύντροφο σου βοήθεια με το σεξ, τότε όχι μόνο θα στην δώσει αλλά θα είναι εκείνος που θα βρίσκει πάντα χρόνο.

Αντί να μιλάς πράξε. Αρκεί να γκρινιάζεις που η έλλειψη χρόνου έχει καταρρακώσει τη σεξουαλική σας ζωή, άρπαξε τον άντρα σου και πηγαίνετε για ένα γρήγοροΟργανώσου καλύτερα.

Αντί να χρονοτριβείς βάλε το internet στη ζωή σου, ώστε να οργανώνεις τα μικροπράγματα (πληρωμές κλπ) ώστε να βρισκείς περισσότερο χρόνο για τον σύντροφό σου.

Θέσε χρονικά όρια. Αυτό λειτουργεί πάντα διεγερτικά. Κάπου μεταξύ της επιστροφής των παιδιών από το σχολείο ή της έλευσης κάποιου καλεσμένου, πάντα υπάρχει το περιθώριο για ένα γρήγορο...

.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net