Στον γκρεμό για τον έρωτα του ένας 15χρονος στο Κιλκίς

Bookmark and Share

Ο ανεκπλήρωτος έρωτάς του για μια κοπέλα τον οδήγησε στην απόπειρα αυτοκτονίας. Ο λόγος για έναν 15χρονο από το Κιλκίς ο οποίος, τυφλωμένος από το πάθος του για ένα κορίτσι που δεν ανταποκρινόταν στα.τρυφερά του αισθήματα, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του βουτώντας στο κενό.
Το περιστατικό που έχει συγκλονίσει την οικογένεια του 15χρονου, αλλά και όλη την τοπική κοινωνία της πόλης συνέβη το περασμένο Σάββατο, ανήμερα τα Χριστούγεννα, όταν ο νεαρός πήρε τη μεγάλη απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή του, χωρίς ευτυχώς να τα καταφέρει.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ανήλικος έφυγε από το σπίτι του δίχως να τον δει κανείς και κατευθύνθηκε προς τον λόφο του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται έξω από την πόλη. Εκεί πλησίασε την άκρη του γκρεμού και έκανε βουτιά στο κενό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Διερχόμενοι τον είδαν πεσμένο στο έδαφος και ειδοποίησαν ασθενοφόρο, το οποίο έσπευσε στο σημείο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί που τον εξέτασαν έκριναν ότι η κατάστασή του ήταν πολύ σοβαρή και για τον λόγο αυτό θεωρήθηκε απαραίτητη η διακομιδή του σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Στο πλευρό του βρίσκονται άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον του, τα οποία δεν μπορούν να πιστέψουν πώς το αγόρι οδηγήθηκε σε μια τέτοια πράξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από τον φιλικό κύκλο του 15χρονου, ο νεαρός, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον περίγυρό του, τον τελευταίο καιρό είχε κλειστεί στον εαυτό του, δεν μιλούσε σε κανέναν, ούτε και στους πιο στενούς του φίλους, ενώ έβγαινε σπάνια από το σπίτι του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός είχε ερωτευτεί μια συνομήλική του, η οποία όμως δεν ανταποκρινόταν στα αισθήματά του. Η ερωτική απογοήτευση, λοιπόν, τον οδήγησε σε κατάθλιψη και τελικά στο απονενοημένο διάβημα.
Espressonews.gr .
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net