Τηλεσυνοικέσιο με σύγχρονη τεχνολογία!

Bookmark and Share

Συν Aθηνά και χείρα κίνει, λέει το αρχαιοπρεπές γνωμικό, αλλά σήμερα το ρόλο της σοφής θεάς παίζει η σύγχρονη τεχνολογία, μέσω της οποίας μπορεί κάποιος να βρει τον έρωτα των ονείρων του.
Aρκεί να διαθέτει κινητό τηλέφωνο με ασύρματο σύστημα Bluetooth και να .καταθέσει το προσωπικό του προφίλ μαζί με τις προτιμήσεις του, στην αρμόδια υπηρεσία, η οποία και θα αναλάβει να φέρει εις πέρας το «τηλεσυνοικέσιο». Oπως αναφέρεται σχετικώς στο τελευταίο τεύχος της επιστημονικής επιθεώρησης «New Scientist», όταν συμπίπτουν τα δεδομένα δυο άγνωστων μεταξύ τους ανθρώπων, οι οποίοι τυχαίνει να βρίσκονται στον ίδιο χώρο -για παράδειγμα, ένα εμπορικό κέντρο, ή ένα μπαρ ή ένα εστιατόριο- η υπηρεσία δίνει εντολή στα κινητά τους να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, στέλνοντας το πακέτο με ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες και μια φωτογραφία.

Tα υπόλοιπα εναπόκεινται στους άμεσα ενδιαφερόμενους, οι οποίοι και θα επιλέξουν τον τρόπο με τον οποίο θα επικοινωνήσουν μεταξύ τους, θα γνωριστούν και τέλος πάντων θα σχετιστούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.




safarilive.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net