Συνελήφθη Έλληνας τραγουδιστής με δύο κιλά κοκαΐνη

Bookmark and Share

Σοκ προκαλεί η είδηση της σύλληψης ενός πολύ γνωστού Έλληνα τραγουδιστή στο αεροδρόμιο της Αρούμπα στην Καραϊβική. Ο καλλιτέχνης που φέρει το όνομα Φ.Α βρέθηκε σε έναν από τους επίγειους παράδεισους του πλανήτη για διακοπές με έναν φίλο του.

Αυτός-σύμφωνα με πληροφορίες-ήταν που παρέσυρε τον
.Φ.Α στην παγίδα. Του πρότεινε να μεταφέρει 2 κιλά κοκαΐνη από το Αεροδρόμιο της Αρούμπα στο Άμστερνταμ και από εκεί στην Αθήνα. Το μεροκάματο για το καλλιτέχνη θα ήταν 20 χιλιάδες ευρώ. Οι αστυνομικοί του Αεροδρομίου αντιλήφθηκαν τον εκνευρισμό των δύο φίλων και μετά από έλεγχο εντόπισαν και κατέσχεσαν τα ναρκωτικά.Η κατάσταση του 42χρονου τραγουδιστή-ηθοποιού, στο κελί των φυλακών της Αρούμπα στην Καραϊβική είναι τραγική. Καθημερινά επικοινωνεί με τους δικούς του ανθρώπους και ζητά απεγνωσμένα βοήθεια.

Στο πλευρό του βρίσκεται μια φίλη του πολύ γνωστή παρουσιάστρια η οποία μάλιστα έχει ήδη στείλει ένα σεβαστό ποσό για να προσλάβει δικηγόρο. Η νομοθεσία για τους εμπόρους ναρκωτικών είναι πολύ αυστηρή καθώς η χώρα συνιστά την πρώτη μεγάλη πύλη εισαγωγής κοκαΐνης από την Βενεζουέλα. Το μέλλον του έλληνα τραγουδιστή είναι ζοφερό καθώς δεν υπάρχουν ελαφρυντικά ή κάποια παραθυράκια στο νόμο που θα του επιτρέψουν να εκδοθεί στην χώρα μας και να δικαστεί εντός των συνόρων.
www.ilianet.gr
.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net